Servicekoordinator med placering i Stockholm eller Göteborg

Servicekoordinator med placering i Stockholm eller Göteborg

Vi behöver förstärka vår organisation med en servicekoordinator till, med placering på vårt huvudkontor i Bromma, alternativt Göteborg.

Arbetsbeskrivning
Du tillhör Service och Support-avdelningen och kommer att jobba primärt med servicekoordinering och fakturering mot både befintliga och nya kunder.

Utifrån Coromatics utbud av tjänster och produkter skall du aktivt verka för att hantera flöden och ärenden på ett utmärkt vis i relation till kunderna, avdelningen och bolaget. Som koordinator har du daglig kontakt med våra kunder och det är viktigt att du aktivt arbetar med att stärka våra affärsrelationer på ett långsiktigt, strategiskt och personligt tillvägagångssätt.

Målet med rollen är att du skall hantera kunder och medarbetares ärenden på ett professionellt sätt och bidra till ökad medvetenhet om Coromatics erbjudanden där hög "Service" står som ledord. Arbetet är allt annat än statiskt och du kommer att fungera som "spindeln i nätet" gällande många processer.

Uppgifter och ansvar

  • Hantera inkommande ärenden och registrera ärenden i vårt ärendehanteringssystem enligt instruktioner på ett affärsmässigt korrekt sätt.


  • Registrera och administrera avtalsunderlag och priser utifrån kunder och medarbetares behov


  • Uppföljning av ärenden; avtal, fakturor och aktiviteter.


  • Sammanställa underlag och genomföra fakturering på ett korrekt sätt.


  • Påtala förbättringsåtgärder i våra system och rutiner så att vi kan utveckla vårt erbjudande


  • Utveckla relationer med våra kunder, leverantörer och medarbetare.


  • Utveckla dina kompetenser inom ditt verksamhetsområde på ett för ditt och bolagets bästa.


Din profil

Du är en väldigt service- och kundorienterad person, som alltid möter dina kollegor med ett leende och viljan att hjälpa till och som älskar att vara spindeln i nätet. Du är en person som går den extra milen för att lösa en uppgift på bästa sätt. Du måste ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och från servicebranschen. Erfarenhet av koordinering eller fakturering är meriterande.

Andra viktiga egenskaper är att du är en person med högt ansvarstagande, noggrann, lyhörd, tydlig, självgående och kan strukturera och planera ditt eget arbete. Du ser lösningar, inte problem och har lätt för att kommunicera i tal och skrift.

Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen att söka dig till ett härligt gäng av erfarna och glada medarbetare med en enastående gruppdynamik.

Ansökningsdag och kontakt
Senaste dag för ansökan är 2019-08-31, urval görs löpande.
Vid frågor, kontakta Tina Mauritzson, Ansvarig servicekoordinering, 0732-75 38 22.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 sept 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

Företagets kunder finns inom en mängd olika branscher som exempelvis bank och finans, sjukvården, försvaret och många andra organisationer där tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation är avgörande. Coromatic erbjuder rådgivning, underhåll och service. Vi designar, bygger och driver våra kunders tekniska infrastruktur med fokus på energieffektivitet.

Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden.