Inköpare till Corema Svetsekonomi AB, Göteborg

Inköpare till Corema Svetsekonomi AB, Göteborg

Vi har en tydlig tillväxtagenda och söker nu en

Inköpare
Göteborg

I ditt arbete som strategisk inköpare ansvarar du för hela det sortiment som Corema säljer. Syftet med arbetet är att utveckla vårt sortimentet och relationerna med våra leverantörer, målet med arbetet är att Corema skall ha tillgång till rätt sortiment till inköpspriser som gör att vi är konkurrensmässiga på marknaden. Du kommer sitta på vårt kontor i Partille där vi även har butik.

Din profil
  • Du har flerårig erfarenhet inom inköp, gärna med intresse och kännedom inom vårt produktsortiment
  • Du är självgående och arbetar strukturerat
  • Du ser dig själv som en driven lagspelare som trivs att arbeta i högt tempo
  • Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och kollegor
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl, i både tal såväl som skrift, på både svenska och engelska
  • Du har B-körkort
Vi erbjuder
Vi står inför en expansiv och spännande framtid och alla Coremas medarbetare arbetar tillsammans som ett team för kundens bästa och för att nå företagets mål. Den känsla vi vill skapa är att vi, våra kunder och leverantörer är i samma team och att vi alltid samarbetar för att hjälpa kunden på bästa möjliga sätt. Du kommer att ha en mycket central roll i vårt bolag som präglas av korta beslutsvägar och prestigelöshet, men alltid med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi har marknadsmässiga villkor och tjänsten är en heltidsanställning.

Om du känner igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070-657 80 74. Urval och intervjuer sker löpande. Marie är på semester och tillbaka igen den 21/1.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 12 mars 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Corema är ett industrihandelsföretag som tillhandahåller produkter och förnödenheter inom bl a svets, kap&slip, verktyg och skyddskläder. Bolaget har en årlig inköpsvolym på ca 100 miljoner kronor, och har en tydlig tillväxtagenda. Läs mer om oss på: www.corema.se

Sökord: