El-konstruktör till globalt företag

El-konstruktör till globalt företag

Sugen på nästa steg i karriären? Som El-konstruktör har du här chansen till en utvecklande och varierande roll på det internationella företaget Core Link.

Dina arbetsuppgifter

Som El-konstruktör hos Core Link kommer dina huvudsakliga uppgifter att bestå av elkonstruktion av företagets maskiner och automatiseringslösningar. Konstruktion sker i nära anslutning till vår montagehall. Maskinerna görs åt pappers- och konverteringsindustrin. Du jobbar i projekt med ditt team beståendes av fler olika konstruktörer och programmerare. Ytterligare arbetsuppgifter är installation, beställning och avrop av elkomponenter likväl som att sträva efter att hålla överenskomna tidplaner och projektkalkyler. Planeringen hålls i samråd med övriga projektmedlemmar.

I korthet innefattar rollen följande:
 • Framtagning av elkonstruktionsunderlag till maskiner
 • Utförande av el- och automationstester
 • Ritning i E-Plan
 • Felsökning ute hos kund
 • Avstämningsmöten med projektteam
 • Utvärdera, utveckla och hjälpa till att hitta nya leverantörer
 • Aktivt arbeta med kostnadsbesparingar och processförbättringar
Rollen är inte synnerligen praktisk, men all praktisk erfarenhet och förståelse uppskattas och kan komma till användning!

Att observera är att rollen innefattar ett par resor runt om i världen per år. De är ungefär en vecka långa.

Din profil

För att fungera i rollen ser vi att du är en ansvarstagande och noggrann person med god samarbetsförmåga. Vidare är du resultatinriktad, driven och service-minded.

Skallkrav:
 • Minst 1 års tidigare erfarenhet
 • Relevant utbildning inom el/automation
 • Kunskap/erfaren i Auto-CAD
 • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Svenska i tal och skrift
 • Praktisk erfarenhet
 • Erfarenhet av industriautomation
 • Erfarenhet av riskanalyser
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsort: Falkenberg
Anställningsform: Tillsvidare, heltid
Mer info
Kontaktperson Åsa Stendal
Telefon 0722-49 96 53
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 1 feb (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Core Link är ett internationellt företag som levererar nyckelfärdiga maskiner/ system till industrin och har sitt huvudkontor i Falkenberg med säljkontor i USA, Tyskland och Finland.
Core Link har ett brett sortiment av systemlösningar som förbättrar produktiviteten, säkerheten samt ergonomin inom pappers och konverteringsindustrin. Vi är branschledande inom våra produktsegment och vi utmärker oss genom att vara specialister på kundens process med skräddarsydda lösningar enligt varje kunds unika behov. Vi är idag ca 60 anställda och omsätter ca 200 MSEK per år. För mer info om företagen gå in på www.corelink.se.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.