Timvikarier inom lokalvård

Timvikarier inom lokalvård

Nu söker vi ytterligare timvikarier inom lokalvård
Vår kandidat
Vi söker dig som är serviceinriktad och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av lokalvård. Har du dessutom jobbat med storstädning och golvvård är det meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, social och serviceinriktad då du kommer att daglig kontakt med både kollegor och medarbetare hos kunden.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och erfarenhet.

Arbetstid dagtid, aktuella arbetsort är centrala Göteborg. Krav på B-körkort.

Vid frågor, kontakta Maurizio D´Aponte, driftschef på telefon 010-55 956 48.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.