Driven och kreativ souschef till restaurang Läppstiftet Livet tranquil

Vi driver sedan i mars ett nytt koncept som heter livet tranquil på vår restaurang läppstiftet. Konceptet har maten, människan och livet i fokus "vi skall inte leva för att äta utan äta för att leva". Vi arbetar med att få till härliga måltider i livets pussel som gör att vi orkar hela dagen.

Under stort ansvar och med stora möjligheter att utvecklas kan du sätta din prägel på verksamheten. Dina arbetsuppgifter innebär att vara behjälplig med inköp, menyplanering, leda och delegera ansvar för dina medarbetare i kök och kallskänk.

Vi tror att du har minst 3-årig gymnasieskola (Hotell & restaurang) samt 5 års erfarenhet från lunch, catering och À la carte restauranger.

I och med vår konceptutveckling så tror vi att du kommer trivas hos om du har en stor passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa måltidsupplevelser med det lilla extra. Du har även lätt för att samarbeta samt motiveras av att sälja in dina idéer. Du är mycket serviceinriktad och social. Hälsa och omsorg för miljön är kärnfrågor inom vår verksamhet vilket innebär att det är en fördel om du även har ett intresse och angagemang för en hållbar livsstil.

Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift, samt goda kunskaper i Microsoft office behövs för att klara arbetsuppgifterna.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med tillträde snarast

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta philippa.johansson@coor.com

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 16 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.