Serviceinriktad gruppchef till Coor på Volvo Cars

Serviceinriktad gruppchef till Coor på Volvo Cars

Har du förmågan att se möjligheterna till merförsäljning samt stimuleras av att leda och arbeta i förändring? Just nu söker vi en gruppchef - en roll som kan vara perfekt för dig.

Som gruppchef ansvarar du för att dagligen leverera en mångfald av servicetjänster hos våra kunder. Du leder ett serviceinriktat team och skapar goda relationer med både kunder och leverantörer.

Om rollen
I rollen har du ansvar för ca 10 medarbetare samt att koordinera våra underentreprenörers arbete. Du leder den operativa serviceleveransen, driver möten med beställare, serviceanvändare och leverantörer samt utbildar medarbetarna. Vidare är det ditt ansvar att inspirera, motivera och utveckla medarbetarna i din grupp så att de kan nå sin fulla potential. I rollen är du även ansvarig för verksamhetens resultat. De tjänster din grupp ansvarar för är flyttar, AV-teknik, möbler och så kallad Space Management där vi säkerställer löpande överblick av ytor och verksamhet.

Utgångspunkten för leveransen är Torslanda och de lokaler som Volvo Cars verkar i. Site Torslanda är en av de absolut största inom Coor med en leverans som når närmare 25 000 personer inom Volvo. Tjänsten rapporterar till Coors sitechef och ingår i ledningsgruppen för site Torslanda.

Personliga egenskaper
Vi söker dig tycker om att leda, inspirera och utveckla andra. Du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt som skapar trygghet. Vidare är du en prestigelös person som föregår med gott exempel och rycker in när det behövs, oavsett uppgift. Du är strukturerad, kan prioritera och koordinera leveransen även när tempot är högt och det är mycket på gång samtidigt. För att skapa förtroende hos både dina medarbetare och kunder är du lyhörd, följsam och förändringsorienterad.

Detta kan vara ditt första chefsjobb som du har rätt egenskaper och inställning men du har sannolikt haft någon ledande befattning som t ex projektledare, arbetsledare eller varit ledare i föreningslivet. Du pratar svenska obehindrat och behärskar även engelska i både tal och skrift. Du är en van datoranvändare som känner dig trygg i officepaketet.

Stämmer detta in på dig?

Vi erbjuder
Som gruppchef på Coor får du arbeta i en miljö som kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär med härliga kollegor.

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter att utvecklas inom flera områden.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information vänligen kontakta sitechef Erik Bustad på +46 (0) 725 318 687.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat vår stjärna kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

På vår hemsida hittar du mer information om oss www.coor.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (9 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.