Regionchef till Coors lokalvård i Göteborg

Regionchef till Coors lokalvård i Göteborg

Vill du vara med och skapa framtidens modernaste lokalvårdsleverans? Lockas du av att arbeta i ett bolag med starkt tillväxt? Då kan du vara en av våra nya kollegor!

Vi söker nu en driven och självständig regionchef med starka ledaregenskaper som vill fortsätta utveckla team och lokalvårdsverksamheten i västra Sverige.

Om tjänsten
Som regionchef på Coor har du det övergripande ansvaret för medarbetare, leverans, kund och ekonomi inom din region. Du arbetar aktivt med försäljning och skapar tillsammans med dina medarbetare goda kundrelationer inom regionen som möjliggör att vi kan utveckla och utöka våra leveranser med goda resultat och en hög grad av service.

Utöver detta kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat innebära:
  • Planera, leda och följa upp regionens verksamhet framåt mot uppställda mål
  • Personalansvar med fokus att engagera medarbetare och utveckla arbetsmiljön
  • Arbeta nära och stötta dina driftchefer i deras arbete
  • Utveckla relationer med befintliga och nya kundkontakter
  • Aktivt arbeta med nyförsäljning samt merförsäljning hos våra befintliga kunder
  • Månatlig uppföljning av ekonomiska resultat mot prognos/budget/kassaflöde
  • Följa upp, analysera och utveckla din verksamhets affär och ekonomi
  • Uppföljning av lokala avtal med leverantörer
  • Säkerställa att verksamheten arbetar på ett välorganiserat och effektivt sätt med fastställda rutiner
  • Vara en god förebild genom att identifiera, utveckla och genomföra förbättringar inom organisationen
Regionen består idag av drygt 100 medarbetare med en omsättning på ca 80 mkr med en tydlig målsättning att växa kommande år. Som regionchef förväntas du ta en aktiv roll i arbetet för att nå dessa mål. Du rapporterar till kontraktschef och ingår i kontraktets ledningsgrupp.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg.

Vår kandidat
Du har en gedigen ledarskapsbakgrund med relevant erfarenhet av en motsvarande befattning där du har lett andra chefer inom FM-branschen eller annan personalintensiv verksamhet där lokalvård och specialstäd varit en viktig del av serviceleveransen. Vidare har du goda ekonomiska kunskaper där bokslut och resultatuppföljning är en naturlig del. Du behärskar både svenska och engelska väl i såväl tal som skrift och är en van systemanvändare med mycket goda kunskaper inom Officepaketet. Då tjänsten innebär en del dagsresor är B-körkort ett krav.

Personliga egenskaper
För att bli framgångsrik i rollen som regionchef har du goda ledaregenskaper där ditt intresse och din förmåga att leda genom andra, bygga starka team samt utveckla dina medarbetare är framträdande. Du är en stark förebild som föregår med gott exempel och är en ledare som inspirerar och entusiasmerar ditt team för att nå uppsatta mål. Vidare har du förmåga att bibehålla och utveckla långsiktiga relationer. Du är affärsmässig och resultatorienterad och ser tydligt hur välmående medarbetare bidrar till en lönsam och lyckad leverans. Att du är handlingskraftig, har ett stort engagemang samt självständigt driver ditt område framåt tror vi är viktigt för att lyckas i rollen likväl som att du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt då du måste kunna se helheten men också gå ner mer på detaljer när situationen kräver det.

Vi erbjuder
Som regionchef inom Coors lokalvård i västra Sverige blir du en del av ett fantastiskt härligt och professionellt team som stöttar varandra i vått och torrt! Du erbjuds en möjlighet att bidra i vår fortsatta tillväxtresa inom lokalvården och att få utvecklas i rollen som regionchef, både egenskapsmässigt och kunskapsmässigt, i allt vad rollens ansvar innebär. På tillväxtresan har du en chef som coachar och ger frihet under ansvar men som också utmanar dig och som själv vill bli utmanad att tänka om och tänka nytt.

Kontaktuppgifter och övrig information
För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta kontraktschef Adnan Sokolovic (tillbaka från semester 28 juli) på 010-559 61 87. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).