Kundvärd/Godsmottagare Lindholmen

Kundvärd/Godsmottagare Lindholmen

Kundvärd/Godsmottagare

Om rollen
I rollen som kundvärd/godsmottagare kommer du att vara spindeln i nätet i Coors serviceleverans. Rollen innebär att du kommer att vara Coors ansikte på plats och på ett professionellt och serviceinriktat sätt hjälpa dom. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att
  • Post & godshantering, inkl utlandsförsändelser (inom/utanför EU)
  • Packning/Emballering av paket, i vissa fall känslig teknik
  • Support av kopiering/skrivare och AV-teknik
  • Genom ett bemötande värdskap se till att medarbetare och besökare möts av en trevlig miljö
  • Kundvärd (all ledig tid under godsets öppettider samt de tider då godset är stängt):
  • Enklare vaktmästaruppgifter
  • Administration såsom ärendehantering, uppföljning viss kalkylering av enklare uppdrag.
Vår kandidat
Vi söker dig som trivs i med att vara tillgänglig och alltid brinner för att överträffa kundens förväntningar. Du får energi av att träffa människor, hjälpa dem och få dem att må bra. Vidare kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska. Som kundvärd/godsmottagare är du en nyckelspelare i att ge ett förstklassigt välkomnande och en upplevelse utöver det vanliga. Du är prestigelös och ser varje utmaning som ett tillfälle att överträffa kundens förväntningar. Du bör vara ordningsam, strukturerad och klara många bollar i luften.

Du tycker om att leverera service och har tidigare erfarenhet att skapa trevliga möten och en upplevelse för besökare. Du har ett genuint intresse för människor och en förmåga att skapa oförglömliga möten.

Personliga egenskaper
Är du en affärsmässig, serviceinriktad och engagerad person med god förmåga att utveckla och upprätthålla goda relationer, internt såväl som externt? Då kommer du att trivas här! Flexibilitet och egen drivkraft är andra egenskaper som vi värderar högt, då du tillsammans med dina kollegor arbetar i ett team med ständiga förbättringar av verksamheten.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information och frågor, vänligen kontakta Sitechef Karin Netz på 010- 559 66 82

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat vår kandidat

kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med att söka.

Vi ser fram emot din ansökan och att träffa just dig!
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.