Kontraktschef till Coor för uppdrag inom fordonsindustrin

Kontraktschef till Coor för uppdrag inom fordonsindustrin

Vi söker nu kontraktschef till en strategisk viktig kund inom fordonsindustrin. Kan du bidra med energi, innovation och struktur? Är du bra på att bygga starka team som överträffar kundens förväntan? Då kan detta vara rollen för dig!

Om uppdraget

Vår affär med kunden är en komplex och heltäckande leverans av tjänster inom Facility Management som omfattar både fastighetsservice och arbetsplatsservice. Tyngdpunkten i leveransen ligger i Göteborgsområdet där kundens huvudkontor och beställare är placerade. Det finns samtidigt mycket viktiga leveranser på ett antal andra orter runt om i landet. För leveransen på orterna ansvarar respektive sitechef, men tjänsten innebär ändå en del resor.

Din uppgift som kontraktschef är att utveckla och leda verksamheten, cheferna och medarbetarna, skapa en god kundrelation, leverera goda resultat och en högklassig service.

Ditt ansvar som kontraktschef kommer främst att bestå av:
  • Resultat-, budget- och kvalitetsansvar för kontraktets leveranser
  • Driva förändringsarbete för att nå uppsatta mål
  • Leda och organisera ledningsgruppsarbetet inom kontraktet genom att coacha och entusiasmera sitechefer, driftchefer och medarbetare
  • Övergripande personalansvar för samtliga 130 anställda inom kontraktet och direkt personalansvar för sitechefer
  • Kund- och avtalsansvar avseende såväl befintliga som nya kunder. Ditt ansvar inkluderar även att bygga och utveckla både relationer och affärer
Du rapporterar till affärsenhetschefen och ingår i enhetens ledningsgrupp med placering i Göteborg.

Vår kandidat

Vi ser att du som söker tjänsten har goda erfarenheter och kunskaper i att leda och utveckla en verksamhet. Sannolikt har du en relevant högskoleutbildning för tjänsten alternativt erfarenheter som bedöms likvärdiga. Erfarenhet av att driva förändrings-, affärs- eller verksamhetsutveckling liksom att leda andra chefer är meriterande.

Som person är du en förebild i ditt ledarskap, målinriktad och drivande samt har förmåga och intresse för att skapa och utveckla affärer och relationer. Du är strukturerad och analytisk i det du gör, med en vana att driva och planera ditt arbete självständigt.

Vad erbjuder vi?

Framför allt erbjuder vi härliga kollegor och duktiga medarbetare! Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom tjänsten såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi också ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

Du har som kontraktschef stor frihet att utveckla ditt kontrakt samtidigt som det finns mycket stöd och hjälp att få från närmaste chef och andra kollegor och specialister inom exempelvis HSEQ, Ekonomi och HR.

Vid frågor om tjänsten, kontakta affärsenhetschef Markus Danielson på 010-559 59 66.

Vi kommer att arbeta löpande med intervjuer så vänta inte med din ansökan. Tillträde till tjänsten sker så snart som möjligt.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.