Elektriker till Coor i Göteborg

Elektriker till Coor i Göteborg

Vi söker en duktig elektriker som kan vara med och utveckla och växa med vår verksamhet. Arbeta med oss med leveransen i Göteborg med omnejd. I teamet finns en blandning av fastighetsskötare, tekniker och specialister.

Som elektriker hos Coor har du ett fritt arbete vilket ställer krav på dig att vara självgående och ansvarsfull.

Om tjänsten

Som Elektriker kommer du att få arbeta med den dagliga driften av våra fastighetstjänster och arbetsuppgifterna innefattar att planera samt utföra skötsel, reparationer, montage och installationer inom fastigheter, kontors och industrimiljö.

Du kommer även arbeta med:
  • Att medverka i och utföra olika kundprojekt
  • Att vid behov utföra förändringar i dokumentation
  • Att fatta beslut avseende tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av kunders el-anläggning, inom ramen för vårt åtagande.
  • Upprätta elsäkerhetsplaner för elarbeten
  • Kunna ta rollen som elsamordningsledare, kopplingsledare och elsäkerhetsledare
Tjänsten är på heltid med placering i Göteborg.

Om dig

Vi söker dig som tar ansvar över ditt arbete och som drivs av att utföra de olika arbetsmomenten på ett kvalitativt och professionellt sätt. Som person är du noggrann och metodiskt i ditt utförande. Du har god förståelse för den påverkan de tekniska systemen har på verksamheten samt att du har förmåga att analysera och förklara de elektriska sambanden.

Som medarbetare på Coor har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov.

För att vara aktuell för tjänsten har du:
  • Gymnasial utbildning, El- och energiprogram alt. motsvarande utbildning och erfarenhet
  • Några års yrkeserfarenhet
  • Goda teoretiska och praktiska kunskaper av tekniska installationer i fastighet
  • Goda kunskaper i administration och data
  • God svenska och engelska i tal och skrift.
B körkort är ett krav.

Inom vår leverans så har vi vissa säkerhetsklassade objekt vilket kan innebära att det kommer att utföras en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om dig

Vi söker dig som har en bra initiativförmåga och är en driven person. Du har förmågan att arbeta under ett högt tempo i en dynamisk och föränderlig miljö.

Eftersom du har mycket kontakt med såväl leverantörer, kunder och kollegor så ställer vi höga krav på social kompetens. Du har förmågan att bygga långvariga relationer och på ett tydligt sätt kunna kommunicera med kunder och personal.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Ansökan
För mer information om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Jonas Andersson, 010 - 558 04 72. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 27 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).