Drifttekniker VVS till Coor i Göteborg

Drifttekniker VVS till Coor i Göteborg

Till vår leverans i Göteborg söker vi nu en ny drifttekniker med inriktning rörläggare eller mekaniker. Är du vår nya kollega?

Som drifttekniker hos oss på Coor kommer du tillsammans med dina kollegor att ha ansvar för att samordna och säkerställa driften av VVS-systemen vad gäller kvalitet och leveransprecision.

Om rollen
I arbetet ingår tillsyn, skötsel, felsökning, reparation och underhåll av maskiner, traverser och ventilation.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utföra VVS-installationer
  • Utföra rondering, tillsyn och skötsel, felavhjälpande underhåll samt planerat underhåll på VVS-systemen
  • Tillsyn och skötsel av fastigheterna
  • Säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna beträffande drifttekniska samt VVS - tekniska frågor
  • Upprätthålla goda kundrelationer samt informera kunden om dagliga operativa frågor
  • Delta vid offert- och kalkylarbete eller medverka i olika projekt
  • Tillsammans med övriga kollegor säkerställa drift och utveckling
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vår kandidat
Vi söker dig med en bred erfarenhet som drifttekniker med inriktning som rörläggare eller mekaniker. Vi ser att du har några års erfarenhet av att ha arbetat i någon av dessa roller samt att du har en relevant utbildning inom produktionsunderhåll.

B-körkort är ett krav.

Inom vår leverans så har vi vissa säkerhetsklassade objekt vilket kan innebära att det kommer att utföras en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Personliga egenskaper

Du utför och dokumenterar arbetet noggrant och metodiskt. Vidare ser vi att du är en positiv, ansvarsfull och serviceinriktad person som har lätt för att skapa kontakter, såväl internt som externt med kund och leverantörer. Du är en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet och vill vara med i att förbättra och utveckla vår leverans gentemot kund.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontakt och övrig information

För mer information om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Jonas Andersson, 010 - 558 04 72. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram mot att höra ifrån dig!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 27 aug 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).