Driftplanerare Göteborg

Driftplanerare Göteborg

Är du kommunikativ, serviceminded, har en bakgrund från fastighet samt gillar att vara spindeln i nätet? Tycker du dessutom om att arbeta med systemstöd som ligger i framkant? Då är detta rätt arbetsplats för dig. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om arbetsuppgifterna

Som Driftplanerare till våra kunder, som återfinns i branscher så som ex kontor, bostäder, köpcentra och industri, kommer du tillsammans med övriga kollegor i vårt nu växande driftcenter ansvarar för den dagliga hanteringen, beredningen och planeringen av ärenden till Coors kunder i Göteborg.

Du fyller en viktig roll i att säkerställa att rätt hantering av samtliga ärenden görs så att leveransen till våra kunder levereras enligt avtal. Uppföljning, rapportering och ekonomiska arbetsuppgifter så som ex beställningar till leverantörer, fakturahantering och upprättande av inköpsordrar och stöd till tekniker ingår i rollen.

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Inom denna specifika arbetsplats finns även möjligheten att bli Superuser för Maximo, vilket är de system vi arbetar i både i Coors samt kunds miljö.

Vad söker vi?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå, gärna med teknisk fastighetsinriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och som trivs i en administrativ roll med många bollar i luften.

Du har en god administrativ förmåga och kan skapa ordning och reda samt är en god och tydlig kommunikatör, muntligt och skriftligt. Vidare är du affärsmässig och det är en självklarhet för dig att ta ansvar för att leverera värde där alla vinner.

Du har även förmågan att skapa ett positivt och effektivt samarbete med tekniker och kollegor i levererande enheter. Du behärskar även svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Ansökan

Ansökan skickas in med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta Therese Nordenberg, therese.nordenberg@coor.com.

Ansök så snart som möjligt, dock senast 2019-03-25, då urval och intervjuer görs löpande.

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.