Driftledare till Coor i Göteborg*

Driftledare till Coor i Göteborg*

Är du en person som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Arbeta i leveransen i Göteborg med omnejd. I teamet finns en blandning av fastighetsskötare, tekniker och specialister.

Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om uppdraget

Uppdraget innefattar arbetsledning av ett antal fastighetsskötare och drifttekniker, daglig planering och kontroll på arbetsorder, uppföljning av KPIer som t ex tidsskrivning och ledtider, hantera leverantörsfakturor och våra uppdrag till kunden. Vi ansvarar även för kontinuerlig driftoptimering och att brandskyddsarbete utförs. Coors organisation består av sitechef, driftchef, driftledare och tekniker. Till organisationen finns även stödfunktioner i form av driftcenter, projektledare, energispecialister, utemiljögrupp, lokalvård med flera.

Som driftledare kommer du att arbetsleda en grupp som består av fastighetsskötare, fastighetstekniker och elektriker. Du är en viktig del av leveransen där du driver det dagliga arbetet med möten och planering och aktivt är ute i kundens anläggningar för att hitta och arbeta med förbättringar och förbättringsförslag. Vidare är du ett stöd för gruppen gällande fastighetstekniska frågor och förfrågningar från kund.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvara för daglig samordning och ledning av gruppens verksamhet
  • Säkerställa en professionell och tillfredsställande leverans gentemot slutkund
  • Leda och coacha medarbetare i det dagliga, operativa arbetet
  • Följa upp kvalitet och aktivt arbeta med strategisk utveckling av serviceleveransen.
Om tjänsten
I uppdraget kommer du främst att ansvara för planering och att stödja personalen i diverse frågor samt säkerställa en effektiv och korrekt styrning av arbetsmoment och utförande.

Vi ser att du är en person med ett stort administrativt intresse och ett intresse för arbetsmiljöfrågor då dessa är viktiga för oss.

Vad söker vi?
Detta är en spännande roll för dig som har runt 5-10 års erfarenhet av fastighetsbranschen med kunskap inom fastighetsområden såsom VVS, kyla och ventilation.

Du skall ha erfarenhet av ledarskap och haft en ledande roll, gärna med personalansvar.

Det är meriterande med en fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande.

B-körkort är ett krav.

Inom vår leverans så har vi vissa säkerhetsklassade objekt vilket kan innebära att det kommer att utföras en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om dig

Vi söker dig som har en bra initiativförmåga och är en driven person. Du har förmågan att arbeta under ett högt tempo i en dynamisk och föränderlig miljö.

Eftersom du har mycket kontakt med såväl leverantörer, kunder och kollegor så ställer vi höga krav på social kompetens. Du har förmågan att bygga långvariga relationer och på ett tydligt sätt kunna kommunicera med kunder och personal.

Vad erbjuder vi?
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte med din ansökan!

Ansökan skickas med bifogad CV och personligt brev. För mer information om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Jonas Andersson, 010 - 558 04 72.

Om Coor

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter och inom Coor Fastighet och Säkerhet i Stockholm/Mälardalen som denna rekrytering avser är vi ca 100 medarbetare. Under 2022 blev Coor utnämna till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 27 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).