Driftchef till Coors specialstäd i Göteborg

Driftchef till Coors specialstäd i Göteborg

Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Är du en engagerad ledare som trivs i en händelserik och föränderlig miljö? Har du tidigare erfarenhet av att planera stora golvvårdarbeten och höjdstädningar? Då ska du söka tjänsten som driftchef till Coors Specialstäd i Göteborg.

Till vår lokalvårdsverksamhet inom specifikt specialstäd i Göteborg söker vi nu en engagerad ledare som vill vara med på vår tillväxtresa och utveckla och kvalitetssäkra våra leveranser. Vi har en prestigelös och utvecklingsinriktad kultur där man som ledare har ett stort eget ansvar. Det finns kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra att nå framgång.

Om rollen
Vi söker dig som på ett affärsmässigt, serviceinriktat sätt vill leda, driva och utveckla vår lokalvårdsleverans. Rollen innebär ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi. Detta är en nyckelroll med stor möjlighet till påverkan då du sitter med i regionens ledningsgrupp.

I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen:
 • Personalansvar och utveckling av medarbetare
 • Räkna och planera specialjobb så som höjdstädning och golvvård
 • Leda och koordinera verksamhetens löpande arbete
 • Kundansvar med löpande dialog inom ramen för leveransen samt merförsäljning
 • Kvalitetskontroller och uppföljning hos kund
 • Koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer
 • Upprätta mål samt löpande följa upp dessa
 • Budget, prognos och bokslutsarbete
 • Aktivt delta i regionens ledningsgrupp
 • Förbättrings- och utvecklingsarbete, både internt och mot kund
 • Resor i arbetet förekommer mellan de olika enheterna
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg. Ditt driftområde kommer att vara Göteborgs specialstäd och du ansvarar över ca 35 medarbetare. Utöver resor mellan de olika enheterna kommer det finnas möjlighet att arbeta hemifrån/på distans.

Din bakgrund
Du har tidigare erfarenhet av en motsvarande befattning där personal, leverans, kund och ekonomi ingått i ditt ansvarsområde. Vidare har du tidigare erfarenhet av att planera stora golvvårdsarbeten och höjdstädningar. Har du erfarenhet av att själv ha jobbat med lokalvård, specialstäd eller annan verksamhetsnära roll inom branschen är detta meriterande. Vidare är du en van datoranvändare, du har ett B-körkort och du talar samt läser svenska obehindrat.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är du en tydlig, prestigelös och trygg ledare med ett starkt engagemang. Du har ett brinnande intresse för människor och har lätt att få med dig andra genom att vara positiv, uppmuntrande och inspirerande. Vidare är du strukturerad, affärsmässig och bra på att skapa och utveckla relationer såväl internt som externt. Du är utvecklingsorienterad och har ett lösningsorienterat förhållningssätt med en god förmåga att anpassa arbetssätt när förutsättningar förändras. Du har en naturlig fallenhet för service och kan arbeta både självständigt och i grupp. Som ledare på Coor förväntas du ta ett stort eget ansvar och du får därmed också stor frihet att planera din egen tid.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivmed att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta driftchef inom lokalvård/specialstäd i Göteborg Vanja Ponjevic på vanja.ponjevic@coor.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).