Driftchef till Coor*

Driftchef till Coor*

Som medarbetare inom Coors fastighetsleverans blir du en viktig del av våra verksamheter.
Du får styra över ditt arbete och får stora möjligheter att utveckla din tekniska kompetens.
Eftersom vi har många olika typer av kunder med många olika behov får du en varierande vardag och många möjligheter. Vill du växa i den roll du har nu eller prova på helt nya uppgifter framöver? Vi söker en Driftchef till en av Coors mest spännande verksamheter. I Coors uppdrag ställs det höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet.

Vi söker dig som ska se till att den dagliga driften av fastigheterna alltid fungerar och utveckla den till nästa nivå. Vill du vara med och leverera service tillsammans med oss till vår kund?

Om rollen

Som Driftchef har du ett helhetsansvar för fastighetsleveransen. Uppdraget innefattar personalansvar med arbetsledning av medarbetare, ansvar för daglig planering och leverans till kunden.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Daglig samordning och ledning av medarbetare och serviceleverans
  • Säkerställa att gruppen arbetar på ett välorganiserat, effektivt samt säkert sätt efter fastställda rutiner
  • Driva ett aktivt ledarskap och utveckla dina medarbetare
  • Utveckla och upprätthålla en god och affärsmässig kommunikation med kund och leverantörer
  • Resultatansvar samt ansvar för det löpande ekonomiarbetet
Din bakgrund

För att lyckas i denna roll ser vi att du har:
  • Ca 3 års erfarenhet av personalledning
  • Affärsmässighet och vana av att arbeta med kundrelationer
  • Kunskap om drift- och underhållsarbete
  • Erfarenhet av ekonomiskt ansvar, både budget och rapportering samt administration
Det är meriterande om du har minst 3 års erfarenhet inom fastighetsbranschen.

För att trivas i rollen behöver du vara trygg i ditt ledarskap och ha lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder, leverantörer som medarbetare. Du är initiativtagande, självständig och lägger stor vikt vid att ge god service. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd samt är lösningsfokuserad.

Du har förmågan att på ett tydligt sätt kommunicera med kunder och medarbetare. Dessutom har du erfarenhet av att bygga och leda ett framgångsrikt team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål.

Vi erbjuder

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Inom Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen/kontraktet såväl som inom andra delar av vårt företag.

Här blir du en del av ett team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och kundupplevelse!

Ansökan och kontaktuppgifter

Ansökan sker med CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta Mikael Brandin tel. 010-5595960 och mejl Mikael.Brandin@coor.com.

Urval och intervjuer genomförs löpande, sök redan idag!

#tipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).