Driftchef Väst

Driftchef Väst

Till Coors dotterbolag Addici söker vi nu en person som har fokus på människor, resultat och problemlösning. Du kommer tillsammans med Regionchef Michael Wallin att ansvara för säkerhetsleveransen i region Väst.

Vill du vara med och skapa något helt nytt i en traditionell bransch samtidigt som du arbetar för engagemang hos våra medarbetare? Då kommer du att trivas, utmanas och utvecklas hos oss!

Om rollen
Som Driftchef på Addici är du en nyckelperson som har ett stort ansvar för våra kunder och uppdrag. Tjänsten innebär att säkerställa en professionell och kvalitetssäkrad leverans till våra kunder. Detta uppnås genom ett nära och tydligt ledarskap som ger medarbetarna de bästa förutsättningarna att utföra sin del av leveransen.

Tjänsten innebär personalansvar för en större personalgrupp omkring 150 personer. Till din hjälp att operativt koordinera verksamheten har du 13 gruppledare samt en Regionchef som du rapporterar till. Kärnan i rollen utgörs av ett tydligt ledarskap med nära kontakt till direktrapporterande. Du är flexibel och van vid att arbeta i en föränderlig arbetssituation. Du har ett seniort, förtroendeingivande sätt och har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare.

Övergripande arbetsuppgifter och ansvarsområden för tjänsten:
  • Daglig samordning, ledning av medarbetare och säkerhetsleveranser
  • Personalansvar och ett aktivt ledarskap
  • Driva ständiga förbättringar
  • Utveckla och upprätthålla en god och affärsmässig kommunikation med kunder
  • Prioriteringar och lösa akuta problem
  • Resultatansvar samt ansvar för det löpande ekonomiarbetet
Vår kandidat

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i en snabbrörlig och personalintensiv bransch. En av dina främsta styrkor är att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare genom en tydlig och engagerande kommunikation. Vi ser det som positivt om du har god kunskap om säkerhetsarbete, gärna från bevakningsbranschen.

För att trivas i denna roll krävs att du klarar av arbete i högt tempo som växlar mellan att vara strategiskt och operativt. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och för att lyckas i denna roll behöver du vara prestigelös och vilja arbeta nära verksamheten.

Övrigt

Placering: Göteborg, mycket av tiden spenderas ute i verksamheten

Tillsättning: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Lön: Individuell lönesättning

Ansvarig för denna rekrytering är HR-ansvarig Johanna Ulfsberg, för kontakt och eventuella frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till: johanna.ulfsberg@coor.com eller ansvarig chef: michael.wallin@coor.com.

Sista ansökningsdag är den 29 februari 2020, intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.