Brandtekniker till Coor i Göteborg

Brandtekniker till Coor i Göteborg

Är du en brandtekniker som gillar kundkontakt, trivs med att arbeta i team och verkligen vill göra skillnad? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om rollen
Som brandtekniker kommer du att arbeta tillsammans med ett team som är en blandning av fastighetsskötare, tekniker och specialister. Inom brand jobbar vi bland annat med förebyggande säkerhetsåtgärder och akuta utryckningar vid larm.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Planera och utföra övningar och utbildningar med kunden, relaterat till brandskydd.
  • Tillståndsansvarig för brandfarliga heta arbeten samt delta i brandronder.
  • Underhåll och skötsel av fastighet och SBA.
Placeringsorten är Göteborg och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Du kommer vara schemalagd på vardagar mellan kl. 07-16

Vår kandidat
Du har till viss del relevanta utbildningar inom ramen för tjänsten och gärna erfarenhet som brandtekniker sedan innan.

Det är en förutsättning att du har B-körkort.

Inom vår leverans så har vi vissa säkerhetsklassade objekt vilket kan innebära att det kommer att utföras en säkerhetsprövning

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss bör du vara en noggrann, självgående och nyfiken person som är mån om vår brandskyddsutrustning, ser framgång med proaktivt förbättringsarbete och brinner för yrket. Du har en positiv attityd och är serviceinriktad med kunden i fokus, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera är viktig då vi har ett tätt samarbete med kund.

Coor erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Ansökan och kontaktuppgifter

För mer information om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Jonas Andersson, 010 - 558 04 72. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram mot att höra ifrån dig!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 27 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).