Rekryterare till coor service management

Rekryterare till coor service management

Till vår kund Coor Service Management, som befinner sig i en högst spännande tillväxtfas söker vi nu en Rekryterare. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt och för rätt person kan tuppraget övergå till en tillsvidaretjänst. Coor sitter i fina lokaler mitt i centrala Göteborg.

Ditt uppdrag
Vi söker nu dig som är en engagerad och driven rekryterare. Du kommer att arbeta inom flera av kundens tjänsteområden vilket kan innebära en bredd av tjänster du kommer rekrytera. I rollen kommer du att arbeta med hela rekryteringsprocessen från annonsering och kravprofil, search, intervjuer, hålla i teståterkopplingar till avslut och chefsstöd. Du får även arbeta nära Employer Branding som en del av din roll vilket är viktigt och en självklarhet att bidra till en god kandidatupplevelse. Som Rekryterare på Coor kommer du ingå i ett proffsigt och kunnigt team och vara delaktig i att fortsätta tillväxten som råder och den förändringsresa som teamet befinner sig i.

Din bakgrund
Vi söker dig med som har arbetat med rekrytering i en liknande form tidigare men framförallt tycker du att rekrytering är kul och hantverket är något du har prövat och vill fortsätta utvecklas inom! Vi ser gärna att du tidigare har rekryterat facility management tjänster, drivit hela rekryteringsprocesser självständigt och har erfarenhet av att stötta och styra chefer. Högst meriterande är om du är certifierad i testverktyget TalentQ och har jobbat med rekrytering inom ett tekniskt område.

Som person så brinner för rekrytering och är van vid att arbeta i en koordinerande roll med högt tempo. Du trivs med att hålla igång flera processer samtidigt, är nyfiken och arbetar gärna nära affärsverksamheten du stöttar. Du är en trygg, lyhörd och relationsskapande person med en positiv och professionell inställning. Du är social och hjälpsam mot dina kollegor och kandidater, även prestigelös och självgående vid utförande av dina arbetsuppgifter. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten. Du är flytande i svenska i tal och skrift.

Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen. Vill du höra mer om hur det är att arbeta på Coor så kan du göra det här.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Men har du frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver får du gärna kontakta oss. Vi som arbetar med processen på detta uppdrag är Rebecca Jonsson, du når mig på Rebecca.Jonsson@wise.se och din framtida konsultchef Anette Hartlin som du når på Anette.Hartlin@wise.se. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Under sommaren kommer vi att ha semester och hoppas du har överseende med att återkopplingen kommer dröja längre än vanligt. Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 19 okt 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.