Säljchef Kolonial - Stora Coop Sisjön

Säljchef Kolonial - Stora Coop Sisjön

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning, som vill ingå i ett säljglatt arbetsteam på Coop Sisjön. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Vi vill att du som söker har ett starkt sinne för affärer och känner dig driven att se till att kolonialavdelningen är säljande, attraktiv och levande alla dagar i veckan för att överträffa våra kunders förväntningar. Vidare trivs du med ett högt arbetstempo och varierande arbetsuppgifter.

Som säljchef Kolonial kommer du ingå i butikens ledningsgrupp där ni tillsammans arbetar strategiskt för butikens ständiga utveckling. Din roll kräver att du är mål- och resultatinriktad med ett utpräglat sinne för ordning och reda med gedigen och dokumenterad kunskap från ledande position inom detalj- eller dagligvaruhandel. Du kommer även ansvara över vår näthandel Coop Online.

Du kommer att leda ett arbetslag om ca 28 medarbetare så vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av dina medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, är tydlig i ditt ledarskap och har ett coachande och stöttande förhållningssätt. I din roll ingår ekonomiskt ansvar, personalansvar och du kommer hålla både löne- och utvecklingssamtal samt ansvara för schemaplaneringen inom avdelningen.

Tjänsten gäller en tillsvidareanställning på heltid som tjänsteman. Arbete på kvällstid samt helger förekommer. Tillträde enligt överenskommelse. Reryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vill du veta mer angående tjänsten kontakta Stormarknadschef Rolf Petri tfn: 010-741 56 31 alt mail: sisjon.smc@coopvast.se

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Ansök via coop.se
  • Tidigare erfarenheter från liknande roller är mycket meriterande
  • Genomförd gymnasieutbildning är ett krav
  • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift, är ett krav
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.