Butikssäljare Fisk & Delikatess - Coop Gamlestaden

Butikssäljare Fisk & Delikatess - Coop Gamlestaden

Har du ett brinnande intresse för mat och vill vara med och skapa en butik i världsklass?

Är du en positiv och energifylld person som älskar personlig service? Vi söker nu en medarbetare som vill vara med och göra vår delikatess & fiskavdelning till något utöver det vanliga.

Arbetet som butikssäljare innebär alla vanligt förekommande arbetsuppgifter i butik så som kassa och hantering av färskvaror men ditt huvudsakliga fokus kommer alltid att vara att serva våra kunder i den manuella delikatess- & fiskdisken och att hålla avdelningen tilltalande och inspirerande för våra kunder.

Vi värdesätter att du är flexibel och serviceinriktad som person och att du har ett stort engagemang i ditt arbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete i dagligvaruhandeln och erfarenhet från både kassaarbete och från fisk- och/eller delikatessdiskar. Du behöver gilla att arbeta i högt tempo och vara bra på att hantera stressiga situationer.

Tjänsten är ett vikariat på 30h/v fram till augusti 2023 med tillträde from augusti 2021. Arbete på kvällar och helger ingår i tjänsten.Vill du veta mer
om tjänsten? Kontakta Butikschef Gun Chamoun; 010-741 54 21

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök via coop.se
  • Tidigare erfarenhet från detalj- livsmedelsbranschen är meriterande.
  • Tidigare erfarenhet från arbete i manuell fisk- och/eller delikatessdisk är meriterande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 8 aug 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.