B-ansvar Delikatess - Coop Forum Sisjön

B-ansvar Delikatess - Coop Forum Sisjön

Vi söker dig som är serviceinriktad med ett brinnande intresse för försäljning och vill vara med att driva vår delikatessavdelning. Som person är du noggrann, initiativtagande och ansvarstagande.

Vi vill att du som söker är driven och har en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar det bästa kundbemötandet. Tillsammans med dina kollegor erbjuder du en avdelning i absoluta toppklass som varje dag överträffar våra kunders förväntningar.

Vi värdesätter att du, liksom vi, är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Vidare är du ordningsam och struktruerad. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och är bra på att hantera stressiga situationer.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter, allt från att betjäna kundenar i den manuella delikatessdisken till att hantera beställningar och kampanjer. I arbetet ingår även att göra färdigmat, räkmackor och smörgåstårtor. Du kommer ha ett B-ansvar över butikens delikatessavdelning där du bland annat kommer att hjälpa A-ansvarig med beställningar mm. Tidigare erfarenhet av arbete inom kök och/eller delikatessområdet är starkt meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/vecka. Vi tillämpar provanställning. Tillträde enligt ök men förslagsvis i mitten på augusti, 2022.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med färskvaruchef, Alexandra Rutgersson tfn: 010-741 56 47, mail: sisjon.sc.farsk@coopvast.se

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag. Ansökan skickas via coop.se
  • God svenska i tal och skrift är ett krav
  • Tidigare erfarenhet från arbete inom dagligvaruhandeln är ett krav
  • Tidigare erfarenhet från arbete i manuella delikatessdiskar är starkt meriterande
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.