Sommarvikarier Coop Forum Bäckebol

Sommarvikarier Coop Forum Bäckebol

Coop Forum Bäckebol söker nu sommarvikarier. Är du rätt person för oss?

Vi söker dig som är serviceinriktad, har ett stort intresse för mat och vill vara med och göra Coop Forum Bäckebol ännu bättre!

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och du kommer arbeta med allt ifrån kassaarbete till kolonial- och färskvarupåfyllning. Du kommer också arbeta med butikens e-handel där du plockar våra kunders ordrar ute i butik. Vidare ska du bidra till att kunden alltid möts av en fräsch och välfylld butik och ett bemötande i absoluta toppklass.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Erfarenhet från dagligvaruhandeln är meriterande. Arbetstider på helger och kvällar förekommer.

Tjänsterna är behovsanställningar med tillträde enligt ök. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta säljchef Liana Folkeson tfn: 010-741 59 76

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 15 april 2019. Ansök via www.coop.se
Mer info
Kontaktperson Liana Folkeson
Telefon 010-741 59 76
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 15 apr (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.