Kallskänka Coop Forum Kök & Café Bäckebol

Kallskänka Coop Forum Kök & Café Bäckebol

Har du en stark drivkraft och ett brinnande intresse för mat? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker dig som vill vara med att utveckla vårt kök & café. Vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta.

Kök & Café Bäckebol serverar dagens lunch och har dagligen 400-600 gäster. Vi serverar även en enklare bistromeny, smörgåsar och bakverk samt har en stor och populär cateringverksamhet.

Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet och är positiv och driven som person. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och är bra på att hantera stressiga situationer.

Du som söker har ett öga för detaljer och engagemanget för att varje dag skapa en välkomnande och inspirerande miljö för våra gäster.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att den dagliga driften fungerar på ett professionellt och effektivt sätt och för att våra gäster ska få branschens bästa bemötande.

Vi söker dig som har yrkeserfarenhet som kallskänka och du bör kunna planera ditt arbete väl samt vara självgående i ditt arbete.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt ök, och innefattar helgarbete och varierande arbetstider. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med vår restaurangchef Jessica Samuelson,

010-741 59 88.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 31 januari 2020. Rekryteringsprocessen sker löpande, så ansök redan idag! Ansök via coop.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.