Köksmästare Coop Forum Kök & Cafè Bäckebol

Köksmästare Coop Forum Kök & Cafè Bäckebol

Vi söker dig som sätter kunderna och smakerna i fokus!

Vi söker dig som är en effektiv och ansvarsfull köksmästare som vill vara med och fortsätta utveckla vår restaurang. Vi vill att du som söker ska vara nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta. Med stort engagemang arbetar du för att göra vår restaurang ännu bättre och inspirerar kunden till att vilja äta hos just oss.

Kök & Café Bäckebol serverar dagens lunch och har dagligen 400 till 600 gäster. Vi serverar även en enklare bistromeny, smörgåsar och bakverk samt har en stor och populär cateringverksamhet.

Vi söker dig som vill bidra med din erfarenhet som arbetsledare till vårt kök. För att passa in hos oss är du en ödmjukt bestämd lagspelare. Identifierar du dig med vår personlighet som genomsyras av kvalité, noggrannhet och nytänkande kan du vara vår nästa medarbetare.

Tempot i våra kök kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta.

Som köksmästare hos oss kräver vi att du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat som köksmästare och/eller relevant utbildning. Som ledare är du en entusiasmerande förebild. Du har ansvaret för egenkontroller, inventering och säkerställa att lagar, miljö- och hälsföreskrifter följs samt den dagliga driften i restaurangen.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller enligt ök. Arbete är främst måndag till fredag men ibland helger, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta restaurangchef Jessica Samuelson, 010-741 59 88.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Tillträde så snabbt som möjligt!

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 31 januari 2020. Rekryteringsprocessen sker löpande, så ansök redan idag! Ansökan lägger du in via vår rekryteringssida coop.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.