Driftledare E-handel Online Stora Coop Sisjön

Driftledare E-handel Online Stora Coop Sisjön

Vi söker nu dig som brinner för försäljning, kvalité och kundbemötande och vill vara med i Stora Coop Sisjöns fortsatta utveckling. Som person är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar.

Som driftledare inom e-handel är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och är bra på att hantera stressiga situationer. Vi vill att du som söker kommer med idéer och förslag och drivs av att utveckla såväl dig själv som verksamheten. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet och har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp.

Din roll som driftledare hos oss är en viktig del i butikens drift och därför söker vi dig som känner dig manad att se till att e-handeln alltid håller högsta kvalité. Vidare är det viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med butikens e-handel, med allt ifrån att ta emot beställningar till plock och utlämning. Du kommer även få stötta upp butikens övriga avdelningar.

Som person är du utåtriktad, noggrann och bidrar till ett positivt arbetsklimat samt har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Erfarenhet från e-handel är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 36 tim/veckan med tillträde omgående eller enligt ök.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta säljchef Christopher Ulvdalen tfn: 010-741 56 48.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 1 mars 2020. Rekrytering sker löpande. Ansök via coop.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.