Coop Online - Stora Coop Sisjön

Coop Online - Stora Coop Sisjön

Stora Coop Sisjön söker nu dig som vill bli en del av vår online verksamhet. Du kommer framförallt att jobba med plock/packning för vår e-handel.

Vi söker dig som är ansvarstagande, initiativtagande och noggrann. Noggrannhet är en av det viktigaste kompetenserna för att våra online-kunder ska bli nöjda med sina leveranser med fräscha och noga utvalda produkter.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Dina arbetsuppgifter kan variera över tid och innehålla alla typer av arbetsuppgifter som förekommer i butik. Arbetstider på kvällar och helger förekommer. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tidigare erfarenhet från livsmedelsbutik är ett krav, mycket meriterade om du jobbat med e-handel/online.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/veckan med 6 månaders inledande provanställning. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Alexandra Söderholm tfn: 010-741 56 48 alt mail: sisjon.sc.kol@coopvast.se

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Ansök via coop.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 9 dec 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.