Butikssäljare med stängningsansvar Coop Konsum Gamlestaden

Butikssäljare med stängningsansvar Coop Konsum Gamlestaden

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundbemötande. Som person är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar.

Dina arbetsuppgifter kommer innehålla hos oss kommer innehålla alla olika typer av arbetsuppgifter som förekommer i butik, du fördelar arbetsuppgifterna på kvällar och har ansvar över stängning. Det är det viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo och är bra hantera stressiga situationer. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet.

Din roll som stängningsansvarig är en viktig del i butikens drift och därför söker vi dig som känner dig manad att se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken håller högsta kvalité ända fram till stängning. Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet och kompetens inom detaljhandeln.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 20 tim/vecka med tillträde så snart som möjligt dock senast 10 juni. Urval sker löpande under ansökningsperioden.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta butikschef Mahlin Lindblom tfn: 010-741 54 21.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 30 april 2019. Sök via Coop.se
Mer info
Kontaktperson Mahlin Lindblom
Telefon 010-741 54 21
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.