Butikssäljare med avdelningsansvar Coop Forum Bäckebol

Butikssäljare med avdelningsansvar Coop Forum Bäckebol

Vi söker dig som är en driven och positiv person som brinner för att inspirera våra gäster till köpglädje. Vi vill att du verkar för en kultur där vi alla arbetar tillsammans för att skapa en säljande och levande butik som alltid överträffar gästernas förväntningar. Varje gäst ska känna sig unik genom din servicekänsla och din kreativitet.

Som ansvarig över någon av butikens avdelningar ansvarar du för att kampanjer och aktiviteter fungerar på att effektivt och professionellt sätt. Du kommer arbeta med varuförsörjning, prisvård, ansvara för uppföljning av försäljning mot budget, arbeta aktivt med fysisk förstörelse och svinn. I tjänsten ingår även kassaarbete samt att stötta upp butikens övriga arbete vid behov.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av dagligvaruhandeln sedan tidigare. För att lyckas i rollen som säljare med avdelningsansvar ser vi att du är en lagspelare av rang, är ambitiös och trivs i ett högt arbetstempo.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och du skall alltid sätta gästen i första hand och hela tiden vilja utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten. Vidare är du flexibel, initiativtagande och ansvarstagande.

Vill du veta mer angående tjänsten kontakta säljchef Liana Folkesson tfn: 010-741 59 76

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/vecka med tillträde enligt ök. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 15 paril 2019. Ansök via coop.se
Mer info
Kontaktperson Liana Folkeson
Telefon 010-741 59 76
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 apr (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.