Butikssäljare Non Food Coop Forum Bäckebol

Butikssäljare Non Food Coop Forum Bäckebol

Vi söker dig som är en driven och positiv person som brinner för mötet med våra kunder och har ett stort intresse för mat, service och försäljning. Vi vill att du tillsammans med dina medarbetare skapar en levande avdelning som ständigt överträffar kundernas förväntningar.

I din roll som butikssäljare hos oss ska du kunna erbjuda våra kunder en välfylld och inbjudande avdelning alla dagar i veckan. Du ansvarar för att skapa merförsäljning och inspirerar kunden till köpglädje genom en välplanerad avdelning med högt säljtryck.

Du gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i stressiga situationer. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet och att du är kreativ och positiv som person.

Tjänsten är ett vikariat i ca fem månader, 30 tim/vecka med tillträde enligt ök och möjlighet till förlängning och utökat ansvar.

Vill du veta mer ta kontakt med säljchef Liana Folkeson tfn: 010-741 59 76

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 16 september 2018. Urval sker löpande under ansökningsperioden.

Ansök via coop.se
Mer info
Kontaktperson Liana Folkeson
Telefon 010-741 59 76
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 16 sept (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.