Butikssäljare Kassa & Golv Coop Extra Eriksberg

Butikssäljare Kassa & Golv Coop Extra Eriksberg

Vi söker dig som är en driven person med bred kunskap inom kassa och med en god administrativ förmåga. Du brinner för kundbemötande, har en positiv energi samt en god problemlösningsförmåga. Vidare trivs du med ett högt arbetstempo och varierande arbetsuppgifter.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Du kommer arbeta på butikens alla olika avdelningar där du ska se till att kunden alltid möts av branschens fräschaste avdelning.

Vidare kommer du att arbeta med det mesta som rör butikens kassaavdelning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 30 tim/vecka med tillträde omgående. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef Jessica Modini tfn:

010-741 88 91.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 27 mars 2019. Ansök via coop.se
Mer info
Kontaktperson Jessica Modini
Telefon 010-741 88 91
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 27 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.