Butikssäljare Frukt Och Grönt Coop Landala

Butikssäljare Frukt Och Grönt Coop Landala

Vi söker dig som är driven, positiv, brinner för kundbemötande samt har ett stort intresse för mat, service och försäljning. Tillsammans med dina medarbetare skapar du en levande avdelning som ständigt överträffar våra kunders förväntningar.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande avdelning. Vidare drivs du av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Som säljare på vår frukt- & gröntavdelning kommer du arbeta för att kunden ska mötas av en välfylld, välplanerad och fräsch avdelning alla dagar i veckan. En förutsättning för detta är att du är noggrann, samtidigt som du trivs i ett högt arbetstempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Erfarenhet inom området är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 29 tim/vecka med tillträde omgående.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten, ta kontakt med butikschef Jesper Andersson 010-741 54 71.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 26 april 2019. Ansök via coop.se

return!0}el
Mer info
Kontaktperson Jesper Andersson
Telefon 010-7415471
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.