Butikssäljare Fisk & Färskvaror Coop Bäckebol

Butikssäljare Fisk & Färskvaror Coop Bäckebol

Vi på Coop Bäckebol söker nu glada, pigga och matglada människor till vår butik

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundbemötande. Som person är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar. Du ska ha ett rappt steg, ett stort leende, gilla att ta i, ett toppmöte med kunden och ett plus är att du älskar att laga mat och ser utmaningen i att lära dig nya saker.

Du som söker är driven och har en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar det bästa kundbemötandet. Tillsammans med dina kollegor på Coop Bäckebol levererar du en högklassig butik som varje dag överträffar våra kunders förväntningar.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att skapa köpglädje hos kunden genom att se till att vår manuella fiskdisk och övriga färskvaror alltid är inspirerande och säljande samtidigt som du med bred kunskap och kompetens levererar branschens bästa kundbemötande och mat av absoluta toppklass.

Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och har lätt för att hantera stressiga situationer. Meriterande är om du har erfarenhet inom området sedan tidigare.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 30 tim/vecka, det är varierande arbetstider och tillträde omgående eller enligt ök.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta säljchef Liana Folkeson tfn: 010-741 59 74.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 19 februari 2020. Ansök via coop.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 feb 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.