Butikssäljare Fisk & Delikatess Coop Munkebäckstorget

Butikssäljare Fisk & Delikatess Coop Munkebäckstorget

Vi söker dig som levererar det bästa kundbemötandet och har ett brinnande intresse för mat, försäljning och service!

Du som söker är driven och har en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar det bästa kundbemötandet. Tillsammans med dina kollegor på Coop Munkebäckstorget levererar du en högklassig butik som varje dag överträffar våra kunders förväntningar.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att skapa köpgläjde hos kunden genom att se till att vår manuella fisk- och delikatessdisk alltid är inspirerande och säljande samtidigt som du med bred kunskap och kompetens levererar branschens bästa kundbemötande och mat av absoluta toppklass. Du kommer även få stötta upp butikens övriga arbete vid behov.

Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och har lätt för att hantera stressiga situationer.

Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet och kompetens av likande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 timmar/veckan tillträde 4 mars eller enligt ök. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta butikschef Josipa Kljaic tfn: 010-741 61 41

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 27 januari 2019. Ansök via coop.se
Mer info
Kontaktperson Josipa Kljaic
Telefon 010-741 61 41
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.