A-ansvrig frukt & Grönt Coop Forum Backaplan

A-ansvrig frukt & Grönt Coop Forum Backaplan

Coop befinner sig i en utvecklingsfas och vi söker nu en medarbetar till vår butik!

Vi söker dig som är en driven och positiv person som brinner för mötet med våra kunder och har ett stort intresse för mat, service och försäljning. Vi vill att du tillsammans med dina medarbetare skapar en levande avdelning som ständigt överträffar våra kunders förväntningar.

Vi ser det som ett krav att ha erfarenhet av butiksarbete och att leda en frukt- & gröntavdelning. I din roll som ansvarig ska du kunna erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan. Du ansvarar för att skapa merförsäljning och inspirerar kunden till köpglädje genom en välplanerad avdelning med högt säljtryck. Tjänsten infattar även kassa, varuplock och försäljning.

I din roll ansvarar du för uppföljning av försäljning mot budget, arbetar aktivt med att minska fysisk förstörelse och svinn samt ser till att avdelningen har tydliga rutiner.

Vidare tycker du om att arbeta i ett högt tempo och är bra på att hantera stressiga situationer.

Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet och att du är kreativ och positiv som person. Vi vill att du har lätt för att kommunicera, är tydlig i ditt ledarskap och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 timmar/veckan med varierande arbetstid som kvällar och helger förekommer med tillträde enligt ök. med en provanställning på 6 månader.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med Säljchef Glenn Sörensen tfn: 010-741 57 83.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 1 november 2019. Urval sker löpande under ansökningsperioden, ansök via coopmitt.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.