A-ansvarig Frys Coop Forum Backaplan

A-ansvarig Frys Coop Forum Backaplan

Vi söker dig som har ett stort intresse för mat och har en servicekänsla utöver det vanliga samt älskar att sälja och göra det lilla extra för kunden.

Du gillar att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i stressiga situationer. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet och självklart är du positiv och driven som person.

I din roll som frysansvarig ska du kunna erbjuda våra kunder en fräsch och välfylld frysavdelning alla dagar i veckan. Du sköter beställningar och kampanjer och planerar arbetat på ett effektivt sätt. Du kommer även ansvara för uppföljning av försäljning mot budget och arbetar aktivt med fysisk förstörelse och svinn.

Tillsammans med dina kollegor ska du se till att våra kunder får branschens bästa kundbemötande och en butiksupplevelse i toppklass.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/vecka med tillträde omgående.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vill Du veta mer om tjänstenta kontakt med Säljchef Gert-Inge Andersson tfn: 010-741 57 60.

Välkommen med Din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 22 augusti. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Ansökan lägger du in via coop.se
Mer info
Kontaktperson Gert-Inge Andersson
Telefon 010-741 57 60
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.