Servicetekniker

Servicetekniker

Nu söker Convini efter en servicetekniker! Brinner du för kvalitet & service? Gillar att arbeta i team med mkt frihet och ansvar? Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där arbetsglädje, höga ambitioner och medarbetarengagemang är självklara ingredienser? Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid med placering i Göteborg!

Uppdragsbeskrivning:
 • Reparation, byggnation samt installation av Convinis utrustning
 • Hantering av reservdelar och lagerflöden
 • Avrapportering av åtgärdshanteringar
 • Ansvara för att inställelsetider upprätthålls mot våra kunder
 • Skapa goda relationer med våra kunder
 • Vara behjälplig inom hela serviceorganisationen vid behov
 • Tjänsten innebär en hel del bilkörning och kundkontakt
I tjänsten som servicetekniker på Convini arbetar du under stor frihet med eget ansvar. Du tillbringar största delen av tiden ute hos våra kunder där du felsöker, installerar och reparera Convinis kaffemaskiner och butiker.

Kundkontakt kommer vara en stor del av din vardag, vi ser därför att detta är något du verkligen brinner för. Vi ser även att du gärna har tidigare erfarenhet som servicetekniker, installatör alternativt montör av något slag. Som person är du fysiskt aktiv, positiv och har hög arbetsmoral. Då det ibland krävs snabba lösningar på plats hos våra kunder ser vi gärna att du har lätt för att ta beslut, är flexibel, händig och initiativtagande med hög känsla för kvalitet, service och kundnöjdhet.

I denna rollen tror vi att dem personliga egenskaperna står i centrum vid en ev tillsättning. För att passa in i vårat teamet tror vi du är en person med nära till skratt, gillar en framåtlutad bolagsanda och gärna hjälper dina kollegor. Convini har under dem senaste åren vuxit rejält, men vi har samtidigt en otroligt spännande resa framför oss. Med en framåtlutad ledning som kontinuerligt tar bolaget till nya nivåer har du som servicetekniker chans att påverka verksamheten och möjlighet att utvecklas i din profession.

Vi söker dig som
 • Är normalhändig
 • Har avslutad gymnasieutbildning
 • Behärskar Svenska & Engelska i tal och skrift
 • God IT-vana
 • B-körkort för manuell växellåda
Övrig information

Omfattning: Heltid, 07:00-16:00

Start: Enligt överenskommelse

OBS! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan innan kaffet kallnar!
Mer info
Kontaktperson Niklas Björk
Email Mejla Niklas Björk
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Convini är en helhetsleverantör för energi på arbetsplatser. Vi erbjuder både flexibla måltidslösningar och skräddarsydda cafélösningar - gott, enkelt och bekvämt. Vi servar kunder i ca 15 städer från våra kontor och lager i Stockholm, Göteborg och Malmö och vi växer hela tiden.

Vi installerar och tar sedan fullt ansvar för att sköta om utrustningen. I specialbyggda bilar besöker vi er så ofta som det behövs och fyller på ur vårt breda sortiment som ständigt uppdateras med välkända varumärken och spännande nyheter.

Vår mission är att hjälpa människor i arbete att må bra och fungera bättre. Med oss på jobbet har personalen bekväm tillgång till mat och kaffe. Dygnet runt finns vi där med mättande luncher och nyttiga mellanmål i lunchrummet. För att inte tala om gott, uppiggande kaffe till fikapauser och möten.