Söker du extrajobb & vill skapa sinnesschyssta arbetsdagar för andra?

Söker du extrajobb & vill skapa sinnesschyssta arbetsdagar för andra?

Convini är ett starkt framåtlutat bolag som tillhandahåller mat, varma & kalla dryckeslösningar på Sveriges arbetsplatser dygnet runt. Vår fantastiska personal arbetar dagligen med, och präglas starkt av Convinis värderingar MOD, KVALITET & KUNDFOKUS. Just nu växer vi så det knakar, du kanske är Convinis nästa FRASIGA medarbetare som önskar bli en del av våra engagerade team?

Om uppdraget Just nu söker vi extrapersonal till kontoret i Göteborg, vi ser att du ev redan har ett uppdrag för en annan arbetsgivare, elitsatsar på din idrott, studerar, är pensioner eller på annat sätt önskar ett extrajobb dagtid.

Tjänsten är operativ, tunga lyft kan förekomma och arbetsuppgifterna kommer variera en hel del. En bra grund är om du är händig, har lätt för att ta initiativ och gillar när den ena dagen inte är den andra lik. Det kan bl.a. handla om att utföra leveranser, åtgärda felanmälningar, enklare lageruppdrag, installationsförberedelser och byggnationer. Du bör även gilla att ha kundkontakt och har lätt för att samarbeta, detta då du bl.a. förväntas arbeta operativt ute med Convinis kunder.

Detta är rollen för dig som vill ha:
 • Ett flexibelt extrajobb
 • Rörligt och varierande arbete
 • Frihet under ansvar
 • Vidareutveckla din erfarenhet inom service
 • Ha kul på jobbet och fantastiska kollegor
 • BONUS: Bli expert på gator och områden
Krav
 • Positiv, serviceinriktad och engagerad som person.
 • Svenska och engelska i tal och skrift.
 • God IT-vana.
 • Händig.
 • B-körkort (manuell) Är Inget krav men starkt meriterande.
Vad erbjuder vi?

På Convini arbetar vi aktivt med våra värderingar (Kundfokus, Kvalitét, Mod & FRASIG). Du kommer ingå i ett av våra operativa team med personal som är, flexibla och stolta över sin höga servicegrad. Du erbjuds en intressant och utmanande operativ tjänst med utvecklingsmöjligheter i ett kraftigt expanderande företag som har en spännande resa framför sig.

Lön & anställningsvillkor

Timlön enligt kollektivavtal. Arbetstiderna är förlagda till dagtid, mån-fre men är samtidigt flexibla utifrån situation, med placering och utgångspunkt Västra Frölunda.

Du kan även ta en titt på www.convini.se om du vill veta mer om företaget.

OBS! Urval sker löpande och annonsen kan komma att stängas ner om behovet ändras.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 20 okt 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Convini är en helhetsleverantör för energi på arbetsplatser. Vi erbjuder både flexibla måltidslösningar och skräddarsydda cafélösningar - gott, enkelt och bekvämt. Vi servar kunder i ca 15 städer från våra kontor och lager i Stockholm, Göteborg och Malmö och vi växer hela tiden.

Vi installerar och tar sedan fullt ansvar för att sköta om utrustningen. I specialbyggda bilar besöker vi er så ofta som det behövs och fyller på ur vårt breda sortiment som ständigt uppdateras med välkända varumärken och spännande nyheter.

Vår mission är att hjälpa människor i arbete att må bra och fungera bättre. Med oss på jobbet har personalen bekväm tillgång till mat och kaffe. Dygnet runt finns vi där med mättande luncher och nyttiga mellanmål i lunchrummet. För att inte tala om gott, uppiggande kaffe till fikapauser och möten.