Servicemedarbetare till vårt kaffeteam hos Convini/Kaffeknappen!

Servicemedarbetare till vårt kaffeteam hos Convini/Kaffeknappen!

Vi söker dig som brinner för försäljning och högklassig service. Som kaffeansvarig är du ansiktet utåt för Convini/Kaffeknappen, dina dagar består i stora drag av kundmöten, varuförsäljning och service av kaffemaskiner. Söker du en arbetsplats där du får ta stort ansvar för dina kunder och där initiativ samt att vara en lagspelare uppskattas? Då är Convini/Kaffeknappen, stället för dig!

Arbetsbeskrivning:
  • Skapa och utveckla bra relationer med sina kunder.
  • Leverera och utveckla varuflödet av kaffe, te och tillbehör mot kund.
  • Kvalitetssäkra våra kaffemaskiner hos kund för att optimera smakupplevelsen.
  • Åtgärda enklare tekniska fel på kundernas utrustning
  • Lager & beställningsansvar för kaffe, te och tillbehör.
I rollen äger du helhetsansvaret för dina kunders fikalösning i allt från skötsel av maskiner, beställning/leverans samt packning av varor till månatlig avstämning med kontaktperson. Tillsammans med kunden arbetar du proaktivt med utveckling av sortimentet för att få fram en välkomnande och kundanpassad fikamiljö. Du kommer att ha daglig kontakt med dina kunder och kontaktpersoner därför krävs det att du har hög social kompetens och att du gillar att skapa och bygga relationer.

Kvalifikationer
Om du har tidigare erfarenhet av kaffebranschen är detta mycket meriterande, men absolut inget krav då vi har en gedigen introduktionsplan för tjänsten.

Vi ser att du är en strukturerad lagspelare med pliktkänsla och rätt inställning till utveckling, både för dig själv och för ditt arbete. Vi har som krav att du sätter kvalitet högt upp på agendan i det arbete du utför och att du har en god känsla för service & bemötande. Du är effektiv men samtidigt noggrann, Utöver detta är du även kommunikativ då rollen innebär en hel del kundkontakter. Slutligen är du affärsmässig och resultatinriktad. Du har gymnasial utbildning, B-körkort samt god datavana. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Convini - det här är vi!
Hos oss kommer du rakt in i vårt familjära gäng som jobbar i framkant för att utveckla branschen med en stor stolthet. Vi har en bjussig kultur där vi alltid försöker ge det lilla extra, både till våra kunder och till varandra. Vi är ett företag där Glädje, Service och Initiativ är några av våra värdeord och som vi alltid försöker leva efter. Det här är inte bara ett erbjudande om ett nytt roligt jobb, utan också en resa i personlig utveckling

Är du redo att växa professionellt och som person? Så innan kaffet kallnar se till att skicka in din ansökan - vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrig information
Placering: Västra Frölunda, Göteborg
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Grundlön + provision

OBS! Urval sker löpande och annonsen kan komma att stängas ner om behovet ändras.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.convini.se
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (3 dagar kvar)