Leveransansvarig på Convini

Leveransansvarig på Convini

Vill du arbeta tillsammans med engagerade medarbetare som har roligt på jobbet? I ett företag med stark tillväxt där det finns chans till utveckling? Sök nu, vi söker dig!!!

Arbetsbeskrivning


Som butiks & leveransansvarig kommer du att vara ute hos dina kunder större delen av arbetsdagen. Du ansvarar över ditt eget distrikt med ca 35-40 företagskunder där vi har våra butiker utplacerade på arbetsplatserna i och omkring Göteborg. I dina arbetsuppgifter ingår det att leverera mat & dryck till Convini's "butiker" som är placerade på kundföretagen samt ha en löpande dialog med kontaktpersonerna/ konsumenterna. Du anpassar utbudet i butikerna utifrån Convini's sortimentsstrategi samt med hjälp av tät dialog med kunden.
Tjänsten är operativ och du lägger stor del av dagen ute hos våra kunder.

Kvalifikationer

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är en samarbetsorienterad och lyhörd person med känsla för service. Du är effektiv men samtidigt noggrann och ansvarfull. Utöver detta är du kundorienterad och kommunikativ då rollen innebär en hel del kundkontakter. Slutligen ser vi att du är resultatinriktad, strukturerad och affärsmässig.

Du har gymnasial utbildning, B-körkort samt god datavana. Det är viktigt att du inte är rädd för att "hugga i" eftersom arbetet kräver vissa fysiska moment. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och kundvård, gärna inom dagligvaruhandeln. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Vad erbjuder vi
På Convini arbetar vi aktivt med våra värderingar (Kundfokus, Kvalitét, Mod & FRASIG) och Du kommer att bli en del av ett energiskt team som är engagerade, flexibla och stolta över sin höga servicegrad. Du erbjuds en intressant och utmanande operativ tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett kraftigt expanderande företag som har en spännande resa framför sig.

Lön & anställningsvillkor

Fast lön enligt kollektivavtal med möjlighet till provision. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är vardagar 06:00-15:00 med placering på Convini i Västra Frölunda. Du kan även ta en titt på www.convini.se om du vill veta mer om företaget.

Ansökan

Ansök snarast då vi behandlar ansökningarna löpande.
Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta våra områdeschefer Fredrik Edwall & Petter Flores.

Mail: fredrik.edwall@convini.se
Tel: 0766 43 26 01

Mail: petter.flores@convini.se
Tel: 0700 89 97 08


Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.convini.se
Sista ansökningsdag 10 maj (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Convini – Mat och Kaffe på Jobbet.

Vi erbjuder måltidskoncept för mat, mellanmål, kalla & varma drycker - allt som behövs för att tillgodose behovet av mat och dryck på arbetsplatsen under dygnets alla timmar.
Idag har vi över 2 500 unika kundföretag med måltidsbutiker och kaffelösningar. Vi har verksamhet i Stockholm/Mälardalen, Göteborg & Malmö med omnejd.

Sedan starten 1995 har familjeföretaget Convini stadigt ökat i omsättning, under 2018 förvärvades Kaffeknappen och idag har bolaget ca 240 anställda och omsätter drygt 400 miljoner...


Mer information om företaget finns på
www.convini.se

Se filmen om oss på bara 40 sek: https://www.convini.se/sa-har-funkar-det