Säljare - Befintliga kunder

Säljare - Befintliga kunder

” Flexibla helhetslösningar för frukost, lunch, mellanmål och dryck som får medarbetarna att må bättre” Det är Convini i en mening. Vill du vara med på Convinis tillväxtresa och bidra till kundernas utveckling tillsammans med ett gäng härliga kollegor? Vi söker nu en Säljare - Befintliga kunder med placering i Högsbo.

I rollen som Säljare - Befintliga kunder kommer du att ansvara över en kundportfölj i ditt distrikt med många intressanta företag. Du kommer att följa upp och säkerställa kvalité i alla led via telefon och personliga möten. Du älskar att bygga och vårda relationer och har ett starkt affärssinne. Vidare kommer stort fokus läggas på kors-försäljning av bolagets två ben och merförsäljning av produkter.

Vi söker dig som har erfarenhet från försäljning på fältet, gärna B2B. Du älskar mat och dryck och har ett starkt sinne för såväl affärer som relationer. Du trivs i ett högt tempo med varierade arbetsuppgifter. Vidare trivs du med frihet under ansvar, drivs av resultat och är glad och positiv i likhet med övriga i teamet. Självklart har du CRM-vana, B-körkort och har nått budget och förväntat resultat tidigare. Det är meriterande med erfarenhet från mat- eller kaffebranschen eller annan lösningsförsäljning.

Du erbjuds en tjänst i ett bolag på tillväxtresa. I bolaget ingår två väldigt starka varumärken, Convini och Kaffeknappen. Företaget präglas av en kultur som bygger på engagemang, glädje, hjärta och stolthet. Den familjära stämningen inom företaget går inte att ta miste på - man gillar att ha kul på jobbet och samtidigt ge sina kunder den bästa tänkbara service. Man har ett modernt tänk och ser sina medarbetare som viktiga nyckelspelare genom att erbjuda goda förmåner.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar genom att klicka på knappen nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales rekryteringskonsult Sara Sollerman enligt nedan.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Made For Sales
Sista ansökningsdag 28 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Made for Sales är ett rekryteringsföretag inriktat på tjänster inom försäljning. Vi har lång erfarenhet av försäljning och rekrytering och vet därmed vilka krav som ställs och vad som kännetecknar en säljare med stjärnpotential.