Driven mediasäljare sökes för distansarbete

Driven mediasäljare sökes för distansarbete

Conventus Media House erbjuder dig en spännande och unik utmaning om du vill ta klivet vidare i din karriär som mediasäljare och vill arbeta på distans!

Nu söker vi en mediasäljare som vill ansvara för våra kunder i Göteborgsområdet! Vår duktiga säljcoach på kontoret i Stockholm hjälper dig med de rätta verktygen för att få marknadsansvariga inom branschen att bli just dina kunder.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att sälja annonsplatser via telefon samt via kundbesök för någon av våra tidningstitlar samt tillhörande webb. Som distanssäljare kommer du ha möjlighet att under eget ansvar sköta försäljningen hemifrån samt på kundbesök träffa våra kunder i Göteborgsområdet. Du har vår etablerade kundportfölj i ryggen som mejslats fram av 30 år som branschledande media. Conventus erbjuder dig en tjänst i högt tempo, korta beslutsvägar och med stort eget ansvar där din kreativitet och skicklighet skapar förutsättningarna för din framgång. Innan du startar ditt arbete kommer du till Stockholm för 2 dagars intensivutbildning som ger dig bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.

Vem söker vi?
  • Vi söker dig med flera års erfarenhet av försäljning inom print/digitalt
  • Vi ser gärna att du har goda försäljningsresultat bakom dig och att du brinner för försäljning och att göra affärer.
  • Kommunicerar väl på både svenska och engelska
  • Målinriktad och strukturerad
  • Engagerad och van att arbeta mot uppsatt budget.
  • har körkort

Vi erbjuder dig hög fast lön, provisionsmodell+ bonusnivåer.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Intervjuer sker löpande och tjänsten ska tillsättas omgående.

Amanda.bergman@conventusmedia.se

Sökord: mediasäljare, Account Manager, säljare, KAM, innesäljare, telefonförsäljning, B2B, projektledare, säljande projektledare, annonsförsäljning, digital sales
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.conventusmedia.se
Sista ansökningsdag 22 juli (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Conventus grundades för 30 år sedan och är idag en heltäckande mediekoncern och ett komplett mediehus med kontor på Saltmätargatan i centrala Stockholm. Conventus står bakom starka varumärken med hög andel egenproducerat redaktionellt material som Aktuella Byggen, Nordisk Energi, Nordisk Infrastruktur, Nordisk Industri, Modern Interiör, med flera tidningstitlar, alla med många år bakom sig som ledande branschmedia.

På Conventus arbetar vi med mediaförsäljning, content marketing och native advertising. Vi är specialister på att ta fram och erbjuda kreativa och skräddarsydda lösningar för våra kunder och hjälpa dem att nå ut med sina varumärken i rätt kanaler.

På webben är idag Conventus en dominerande aktör inom riktad branschinformation för svensk industri och näringsliv genom www.dagensnaringsliv.se och ett 15-tal specialsajter inom en rad branscher. Denna rika mängd sajter med mycket höga besökartal bevakar i stort sett hela näringslivet, skräddarsyr och publicerar dagsaktuell nödvändig nyttig och ofta unik information, både från
Sverige och från utlandet, till olika branscher.