Distriktsansvarig säljare till Continova, väst

Distriktsansvarig säljare till Continova, väst

Dina arbetsuppgifter
  • Planera, boka och genomföra kundmöten samt gedigna kundinventeringar
  • Utveckla befintliga kunder samt bedriva uppsökande nykundsbearbetning
  • Leadshantering samt ansvar för omsättning och tillväxt gentemot kunderna
  • Fokus på försäljning av verkstadsutrustning och förbrukningsmaterial för bil- och däckhandeln
  • Bedriva proaktiv kampanj- och merförsäljning, hålla i kundträffar, samt deltagande på mässor
Din profil

Rollen som teknisk säljare kräver att du har en stark egen motor och en tydlig ambition att skapa goda resultat. För att kunna erbjuda bästa möjliga lösning till dina kunder inom däck- och bilhandeln, behöver du ha god teknisk kunskap och vara allmänt händig, samt ha förmåga att genomföra kvalitativa tekniska behovsanalyser.

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 2-3 års erfarenhet från B2B försäljning och gärna från branschen. Vidare ser vi att du är lyhörd, rådgivande, positiv, proaktiv och att du har en stor förståelse för de kundkrav som ställs i form av leveranskvalitet och leveranssäkerhet. Svenska och engelska behärskar du obehindrat i tal och skrift. Du innehar B-körkort, resorna sker mestadels över dagen med eventuellt 1-2 övernattningar/månad. Vi ser gärna att du bor i Göteborgstrakten då det skapar ett bra utgångsläge för dina kundbesök.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering, frågor angående tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult Elin Skoglund på 070-6226423.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Elin Skoglund
Telefon 070-6226423
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Continova är en rikstäckande och professionell leverantör till däck- och bilverkstäder. De har ett brett produktsortiment och erkända varumärken till sina kunder för att säkerställa kvalitet. Det stora produktutbudet består bland annat av däckmaskiner, fordonslyftar, verkstadsinredning, förbrukningsmateriel samt plåt och skadeutrustning. Utöver produkter erbjuder Continova även lösningar inom verkstadsplanering och utbildningar. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka med lager och administration i trevliga lokaler. Företaget har även distriktansvariga säljare placerade på orter runt om i Sverige och totalt är de cirka 48 anställda i en platt organisation som präglas av en familjär företagskultur. För mer info om Continovas produkterbjudande: www.continova.se

Nu söker vi en säljare som kommer att jobba mot både bilhandeln och däckhandeln, med ansvar för ett distrikt i västra Sverige med fokus på Storgöteborg.