Marknadskommunikatör B2C till Continental, Göteborg

Marknadskommunikatör B2C till Continental, Göteborg

Marknadsavdelningen i Sverige behöver fler kreativa och produktiva personer och söker nu en marknadskommunikatör. Vi söker dig som kan ansvara för och driva igenom företagets kommunikationsstrategi mot den svenska marknaden. I praktiken innebär det att planera och genomföra PR- och sponsoraktiviteter för att skapa maximal exponering av företagets varumärke. Har du god vana av att bygga aktiviteter och kampanjer på sociala medier och har god kunskap kring hur man bygger en digital mediastrategi? Då är du kanske vår nya kollega! Välkommen till Continental Sverige AB!

Övergripande ansvarsområden:
  • Du kommer att ansvara för all B2C kommunikation mot den svenska marknaden. Du kommer arbeta nära företagets media & kommunikationsbyråer och vår reklambyrå.
  • Ansvar för all mediaplanering, upprätta marknadsplan och besluta om kanalval.
  • Ansvara för att skapa olika aktiviteter kring events och sponsring.
  • Ansvara för relationen med vår PR byrå, säkerställa rätt exponering för våra varumärken
  • Ansvara för företagets digitala marknadsplattform. Planera, skapa och publicera målgruppsanpassat innehåll på hemsidan (CMS) och sociala medier.
  • Ansvarig för intern kommunikation
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet från liknande tjänst där du har drivit marknadsfrågor med inriktning B2C. Genom din arbetserfarenhet har du skaffat dig goda kunskaper vad gäller att driva projekt och att samarbeta med externa leverantörer (byråer). Du har relevant eftergymnasial utbildning med inriktning mot marknadsföring och kommunikation. Som person är du självgående och har ett utåtriktat och positivt sätt där du lätt skapar goda relationer både internt och externt. Struktur och organisation skall kombineras med flexibilitet och lyhördhet för att leverera bästa resultat. Viktigt att du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Continental är ett mycket starkt varumärke och hos återförsäljarna står produkterna för kvalitet och säljarna för expertkunskap. Vill du vara en del av ett team som skapar mervärde för våra kunder?

Om beskrivningen ovan stämmer in på dig? Tveka då inte, välkommen in med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Continental med Jerrie AB. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se senast 22 april. Om du har frågor kontakta rekryteringskonsult Martin Dahlberg på 0763-17 07 41.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Continental Däck Sverige AB, med en omsättning på ca 44,5 miljarder euro under 2018, tillhör världens ledande komponentleverantörer till fordonsindustrin. För närvarande har Continental mer än 244 000 anställda. På den svenska marknaden ansvarar Continental Däck Sverige AB för marknadsföring och försäljning av Continentalgruppens affärsområden personbilsdäck, last- och bussdäck, industridäck och entreprenaddäck. Genom ett fokus på säkerhet i sina produkter ger Continental sitt bidrag till den svenska nollvisionen som är bilden av en framtid med noll olyckor i trafiken. Vi tror att du som söker vill vara med på denna resa!