Junior Credit Controller till Continental Däck, Göteborg

Junior Credit Controller till Continental Däck, Göteborg

Är du i början av din karriär och redo att ta dig an en ansvarsfull roll? Vi söker nu en Junior Credit Controller med ambition att bidra till utveckling och effektivisering hos Continental. Du arbetar i superfina lokaler vid Röda Sten och kommer att tillhöra en ekonomiavdelning om sex personer.

Arbetsbeskrivning

Ditt huvudsakliga fokus ligger inom Credit Management där du har ansvar för kundreskontra och kredithantering. I ditt dagliga arbete hanterar och bedömer du kreditlimiter för kunder och därmed är analys och riskbedömning en viktig del. Du har direktkontakt med såväl kunder som kollegor för att komma framåt i ditt arbete men tar samtidigt mycket egna beslut. Vidare är du delaktig i bokslut varje månad och du kommer att få möjlighet att utvecklas i fler delar inom redovisning.

Continental har som ambition att ligga i framkant vad gäller digitalisering och du kommer att vara delaktig i detta arbete. Inom ekonomiavdelningen finns potential att effektivisera/digitalisera processer och vi ser gärna att du bidrar till denna utveckling. Du sätter själv dina begränsningar för hur stor del du tar i detta arbete!

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi från högskola/universitet, gärna med inriktning redovisning. Du har med fördel något års arbetslivserfarenhet inom ekonomi och i annat fall har du arbetat inom administration och service. Du arbetar effektivt med moderna IT-verktyg och har gärna intresse av system.

Sammanfattningsvis tror vi att du har:
  • Kunskaper inom redovisning från utbildning/arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av att arbeta administrativt i affärssystem
  • Goda kunskaper i Excel samt intresse av att lära dig mer
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du social, orädd inför nya kontakter och skapar goda relationer. Du är en problemlösare som tycker om analys och som snabbt ser sammanhang. Det ligger i din natur att ta initiativ och dela dina tankar med kollegor. Du är en person som gärna driver dina idéer självständigt och som är bekväm i att ta egna beslut.

Välkommen att söka tjänsten!

I denna rekrytering samarbetar Continental med Jerrie. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se . Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor kontakta rekryteringskonsult Emma Sjösvärd på emma.sjosvard@jerrie.se eller 0723-085 300.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Continental Däck Sverige AB tillhör Continental AG som en av världens ledande komponentleverantörer till fordonsindustrin. För närvarande har Continental mer än 244 000 anställda och omsätter 44,5 miljarder euro. På den svenska marknaden ansvarar Continental Däck Sverige AB för marknadsföring och försäljning av Continentalgruppens affärsområden personbilsdäck, last- och bussdäck, industridäck och entreprenaddäck. Genom ett fokus på säkerhet i sina produkter ger Continental sitt bidrag till den svenska nollvisionen som är bilden av en framtid med noll olyckor i trafiken. Vi tror att du som söker vill vara med på denna resa!