IT-koordinator till Continental Däck, Göteborg

IT-koordinator till Continental Däck, Göteborg

I denna viktiga tjänst som IT-koordinator hos oss på Continental Däck Sverige, har du en koordinerande och supporterande roll och kommer tillhöra ett Nordiskt IT-virtuellt team.

Du får en unik kompetens i en spännande bransch där det händer mycket och vi söker nu dig som är en serviceinriktad problemlösare!

Arbetsuppgifter
Dina dagliga uppgifter innebär att fungera som fjärrsupport via ticket till interna kunder som kretsar kring IT-problem på alla nivåer. Din "kundbas" kan sträcka sig från säljare till mekaniker till ledarpersonal, så du bör ha förmågan att förstå problem från nybörjare till avancerade IT-proffs. Du kommer att arbeta huvudsakligen med Windows / 365 / iOS-plattformar. Dina arbetsuppgifter kan också innefatta kontakt med kunder, andra IT-supportgrupper och tredjepartsleverantörer vid behov och samordna inköp och deltagande i diverse lokala samt nordiska projekt.

Rollen innebär även att jobba som fälttekniker vilket innebär att du åker till våra olika kontor runt om i Sverige för att installera, uppdatera och underhålla på plats, vilket kan innebära ett par resdagar/månad.

Din erfarenhet
Vi tror att du jobbar i en koordinerande supportfunktion inom IT i dag. Gärna erfarenhet från ett internationellt bolag och har några års erfarenhet av en bred roll som består av både enklare ärendehantering till mer tekniskt komplicerade utmaningar. Du har en utbildning inom IT, är flytande i svenska och engelska och meriterande om du även har ytterligare ett nordiskt språk med dig. Körkort är ett krav.

Då du har många kontaktytor i rollen ser vi det som viktigt att du har god kommunikationsförmåga och vill ge service i världsklass, vilket kommer hjälpa dig att lyckas i rollen. Att du gillar att ta ansvar ser vi som självklart och du drivs av att utveckla rollen, optimera processer och få jobba i tvärfunktionella projekt. Som person är du öppen, nyfiken och en teamspelare som gärna är med och bidrar till att sprida kunskap.

Du erbjuds
En IT-koordinerande roll som utmanar dig, utbildar dig och ger dig en chans att växa i en multinationell arbetsmiljö med möjligheter att få ta nya steg inom Continental. Din placering är på vårt fina kontor i Göteborg, men du kommer tillhöra ett nordiskt team med stark gemenskap som stöttar och hjälper varandra och drivs av att leverera högsta performance varje dag!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Continental Däck Sverige med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på 0723 33 88 26, karin.kvist@jerrie.se

Sista ansökningsdag är den 29 augusti, men vi ser gärna att din ansökan kommer in så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande från v 32. Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail pga GDPR. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Continental Däck Sverige AB tillhör Continental AG som en av världens ledande komponentleverantörer till fordonsindustrin. För närvarande har Continental mer än 240 000 anställda och omsätter ca 44 miljarder euro. På den svenska marknaden ansvarar Continental Däck Sverige AB för marknadsföring och försäljning av Continentalgruppens affärsområden personbilsdäck, last- och bussdäck, industridäck och entreprenaddäck. Genom ett fokus på säkerhet i sina produkter ger Continental sitt bidrag till den svenska nollvisionen som är bilden av en framtid med noll olyckor i trafiken. Vi tror att du som söker vill vara med på denna resa!