Junior Financial Controller till Constructor Göteborg

Junior Financial Controller till Constructor Göteborg

Är du nu redo att ta nästa kliv i din karriär och vill anta rollen som Junior Financial controller?

Det här är verkligen en unik möjlighet för dig som har arbetat några år som ekonomiassistent/redovisningsekonom i ett större bolag och som brinner för den ekonomiska analysen. Du kommer ingå i ett dedikerat internationellt team vars mål är att ständigt finna den optimala ekonomistyrningen i ett globalt bolag. Du har ett naturligt processtänk och en fallenhet för IT.

Dina utvecklingsmöjligheter hos Constructor är direkt kopplade till din egen ambition!

Ansvarsområde:

Som Junior Financial Controller arbetar du tillsammans med dina kollegor för utveckling av bolagets ekonomistyrning. Rollen är bred och kommer ge dig många olika meriter och erfarenheter.

Arbetsuppgifterna kan beskrivas utifrån 3 huvudsakliga delar:
  • Controller på huvudkontoret: Du kommer rapportera till CFO och arbeta mot koncernens samtliga bolag.
  • Utveckla och analysera KPI:er
  • Delta i uppstarten av bland annat nystartat operativt bolag samt diverse utvecklingsprojekt.
Kvalifikationer och erfarenhet:

Du har arbetat några år som ekonomiassistent/redovisningsekonom på ett större bolag och känner dig trygg med redovisning och administration. Du vill nu utveckla dig ytterligare och gå vidare i din karriär och axla rollen som Financial Controller. Du brinner för analysen och har ett naturligt processtänk och har goda kunskaper i Excel och en fallenhet för IT överlag och gärna specifikt i JEEVES.

Utöver dina yrkeserfarenheter har du i botten en högskole- eller universitetsutbildning med inriktning på ekonomi/redovisning. Engelska och svenska behärskar du obehindrat i både tal och skrift.

Personliga egenskaper:

Vi söker en genuin lagspelare med stort inre driv som trivs i en framåtsträvande och föränderlig miljö. Rätt person för rollen har ett självledarskap och är analytisk, lösningsorienterad och noggrann. Du är ihärdig och har förmågan att se "den stora bilden" bland detaljer. Nyfikenhet och en starkt drivande lust till att förbättra processer är tydliga egenskaper hos dig.

Om bolaget:

Constructor är en ledande leverantör av förvaring- och lagringslösningar. Vi hjälper våra kunder genom hela processen från planering till installation och service och support.

Vi är, tillsammans med våra systerbolag Dexion, Kasten och PSS medlemmar i Gonvarri Material Handling. Vi levererar avancerade innovativa lagringslösningar för att vi ska kunna möta våra kunders behov, oavsett lagringsutmaningar. Vår räckvidd täcker nästan alla kontinenter och har hjälpt några av världens ledande varumärken och banbrytande företag, vilket ger våra kunder tillgång till global expertis och support. Vi är engagerade i att utveckla lagringslösningar som hjälper våra kunder att arbeta snabbare och effektivare samtidigt som de blir mer lönsamma. Enkelt uttryckt, vi får det att fungera!

http://constructor.se

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Jenny Österberg på jenny.osterberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen in med din ansökan!

Junior Financial Controller, Financial Controller, Redovisningsekonom, Controller, Ekonom
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)