Front Office Sales – Consilium söker säljare

Front Office Sales – Consilium söker säljare

OM TJÄNSTEN
I tjänsten som Front offices sales är du vårt ansikte utåt och vår första kontaktyta för våra nya kunder. När du etablerat kontakten med kund samarbetar du med vårt Bid team för att skapa rätt lösning och prisbild. Därefter är det din uppgift att ro affären i hamn.

Genom lyhördhet och engagemang förstår du dina kunders utmaningar och presenterar kundanpassade lösningar där kundnytta står i fokus. Tjänsten innebär att bearbeta nya kunder, bygga kundrelationer och skapa affärsmöjligheter. I förlängningen, och när tiden är mogen, kommer du också att få bearbeta våra befintliga kunder.

Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i din säljkarriär och som drivs av utmaningar samt har förmågan att skapa, utveckla och vårda kundrelationer. Du utgår från vårt huvudkontor på Salsmästaregatan i Göteborg och bearbetar marknaden inom region Väst. Till din hjälp har du ett erfaret, kompetent, positivt team och du kommer från dag ett att bli en betydelsefull kollega med stora möjligheter att växa och axla en mycket ansvarsfull roll.

Att arbeta på Consilium innebär att dela en gemensam kultur. Våra värderingar handlar om att ge och ta ansvar, alltid hålla kunden i fokus, vara transparent i vad du gör, ha en hög arbetsetik och samarbeta i korsfunktionella projekt.

VI ERBJUDER
  • En utvecklande tjänst i säkerhetsföretag fokus på tjänster och försäljning.
  • Goda karriärmöjligheter, där du får möjlighet att utvecklas både professionellt och som individ.
  • Finfina arbetsvillkor.
  • Ett entreprenörsdrivet företag med fokus på nöjda kunder och tillväxt
  • En flexibel, kreativ och utvecklande arbetsmiljö.
OM DIG
Driven är nyckelordet. Vi söker dig som är en ambitiös, målmedveten och strukturerad person med hög social förmåga och brinner för resultatorienterad och värdebaserad försäljning. Vi ser också att du är en modern säljare som kan nyttja våra CRM- och stödsystem för att skapa och bearbeta dina leads och i förlängningen utveckla din egen och organisationens försäljning.

Consilium Safety Sweden befinner sig just nu i en expansiv fas och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter utmed resans gång. B-körkort ser vi givetvis som en självklarhet, men bilen står vi för.

Vidare har du minst 3 års erfarenhet av uppsökande, lösningsorienterad B2B-försäljning, med vana av mycket kundkontakt. Du behöver inte vara någon tekniker, däremot har du ett intresse av att lära och förstå tekniken bakom våra produkter och tjänster.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande (nej, du behöver inte ta med joggingskor), därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Mejla din ansökan till christoffer.edgren@consiliumsafety.com eller ring Christoffer Edgren, 0708 – 34 28 95, för mer information om tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Christoffer Edgren
Telefon 0708 34 28 95
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.consiliumsafety.com/en/
Sista ansökningsdag 26 juni 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Consilium Safety Group är en världsledande tillverkare och leverantör av produkter och säkerhetssystem för brand- och gasdetektering inom marin, olja & gas, transport och byggsektorn. Företaget grundades 1912 med fartloggar och idag är vi ett internationellt företag som drivs av innovation. Med 64 kontor i 55 länder erbjuder vi en dynamisk och internationell arbetsmiljö där du kommer att arbeta nära ett team som arbetar för att uppnå verksamhetens övergripande vision.

Consilium Safety Sweden är en del av Consilium Safety Group och vi har vårt huvudsakliga fokus mot den svenska landmarknaden där vi är specialister inom brand- och utrymningslarm. Våra brand- och säkerhetssystem skyddar idag materiel och värden, människor inom förskolor och gruppbostäder, samt stora komplexa anläggningar inom sjukvård och industri.