Front office sales – Consilium söker säljare

Front office sales – Consilium söker säljare

Consilium Säkerhet är ett ledande företag inom brand- och säkerhetssystem och vi är specialister på brand- och utrymningslarmsystem. Våra brand- och säkerhetssystem skyddar idag materiel och värden, människor inom förskolor och gruppbostäder, samt stora komplexa anläggningar inom sjukvård och industri.
Consilium Säkerhet Väst är den mindre aktören med de stora resurserna – vill du bli vår nya stjärnsäljare?

OM TJÄNSTEN
I tjänsten som Front offices sales hos Consilium Säkerhet Väst är du vårt ansikte utåt och kundens första kontaktväg till oss. Du har ett nära samarbete med dina kunder, såväl befintliga som nya. Att du är resultatorienterad, nyfiken och affärsmannamässig är en stor fördel. Vi ser också att du fokuserar på långsiktighet och värdebaserad försäljning.

Genom lyhördhet och engagemang förstår du dina kunders utmaningar och presenterar kundanpassade lösningar där kundnytta står i fokus. Tjänsten innebär att bearbeta och vårda våra befintliga kunder, bygga relationer med våra totalentreprenörer samt att skapa nya kunder och affärsmöjligheter.

Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i din karriär och som drivs av utmaningar. Du bör även ha förmågan att skapa och utveckla kundrelationer.

Du utgår från vårt kontor på Marieholmsgatan i Göteborg och ansvarar för marknaden inom region Väst. Till din hjälp har du ett erfaret, kompetent och positivt team, som du från dag ett kommer att bli en betydelsefull kollega i, med stora möjligheter att växa och axla en mycket ansvarsfull roll.

Att arbeta på Consilium innebär att dela en gemensam kultur. Våra värderingar handlar om att;
  • ge och ta ansvar, alltid hålla kunden i fokus
  • vara transparent i vad du gör
  • ha en hög arbetsetik
  • samarbeta i korsfunktionella projekt
VI ERBJUDER
  • En utvecklande tjänst i säkerhetsföretag fokus på tjänster och försäljning.
  • Goda karriärmöjligheter, där du får möjlighet att utvecklas både professionellt och som individ.
  • Finfina arbetsvillkor.
  • Ett entreprenörsdrivet företag med fokus på nöjda kunder och tillväxt
  • En flexibel, kreativ och utvecklande arbetsmiljö.
OM DIG
Driven är nyckelordet. Vi söker dig som är en ambitiös, målmedveten och strukturerad person med hög social förmåga och brinner för resultatorienterad försäljning. Consilium Säkerhet Väst befinner sig just nu i en expansiv fas och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter utmed resans gång. B-körkort ser vi givetvis som en självklarhet, men bilen står vi för.

Vidare har du minst 3 års erfarenhet av uppsökande, lösningsorienterad B2B-försäljning, med vana av mycket kundkontakt. Du behöver inte vara någon tekniker, däremot har du ett intresse av att lära och förstå tekniken bakom våra produkter och tjänster.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Mejla din ansökan till christoffer.edgren@consiliumvast.se eller ring Christoffer Edgren, 0708 – 34 28 95, för mer information om tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Christoffer Edgren
Telefon 0708 34 28 95
Email Mejla Christoffer Edgren
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.consiliumsakerhet.se/
Sista ansökningsdag 3 nov 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Consilium Säkerhet Väst är ett framgångsrikt företag inom brand- och säkerhetssystem och vi är specialister på brand- och utrymningslarmsystem. Våra brand- och säkerhetssystem skyddar materiella värden och människor inom förskolor, gruppbostäder samt komplexa anläggningar inom sjukvård och industri. Consilium Säkerhet Väst ingår i Consilium Safety Group, en internationell koncern med 650 anställda och 55 kontor som täcker alla tidzoner.

Consilium Safety Group är en av världens ledande tillverkare av produkter och säkerhetssystem för brand- och gasdetektion, inom marin-, olja- & gas-, transport- och byggsektorn. Företaget startade 1912 med hastighetsloggar och är idag ett internationellt företag som drivs framåt av innovation. Sedan bolaget grundades har företagets huvudsakliga mål varit det samma – att rädda liv. Consilium drivs av sina grundvärderingar 'One global team', 'We deliver' och 'We take responsibility – I take initiative' och företagskulturen präglas av en varm och familjär atmosfär.