Sommarjobba som elektronikmontör

Sommarjobba som elektronikmontör

Eterni Sweden AB söker nu elektronikmontörer för uthyrningsuppdrag till Consilium i Göteborg. Vi ser att du som söker tjänsten har teknisk utbildning med inriktning mot elektronik på lägst gymnasienivå. Vi ser också att du har erfarenhet av ritningsläsning/kopplingsscheman. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill få chans att arbeta som elektronikmontör hos Consilium i Göteborg under sommarmånaderna 1 juni till 31 augusti. Som sommarjobbare hos Consilium kommer du att få arbeta i deras produktion med montering av brand- och gaslarm samt testning av Consiliums produkter. God kvalitet och leverans vid utsatt tid är av yttersta vikt för företaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Utföra byggnationer och/eller tester av Consiliums produkter
  • Säkerställa att byggnation sker i enlighet med erforderliga underlag t.ex. ritningar och instruktioner.
  • Se till att produkterna håller hög kvalitet.
  • Rapportera ev. produktionsstörningar och arbeta med avvikelserapporter.
Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid under sommarsäsong och sträcker sig primärt 1 juni tom 31 augusti. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Consilium. Eventuella frågor kring tjänsterna hänvisas till Eterni och Josefine Ågren.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som har teknisk utbildning med inriktning mot elektronik på lägst gymnasienivå. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete som elektronikmontör eller liknande. Du bör också ha goda kunskaper i ritningsläsning/kopplingsschema. Som person ser vi att du är en lagspelare som värdesätter god kvalitet i ditt arbete. Du är ansvarstagande, flexibel och är mån om att göra ditt bästa på arbetsplatsen.

Viktigt för tjänsten är:
  • Teknisk utbildning med inriktning mot elektronik
  • Erfarenhet av ritningsläsning/kopplingsscheman
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
  • Kunskaper i officepaketet
Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.

Ansökningar via mail hanteras inte.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Consilium Safety Group

Vi är en av världens ledande tillverkare av produkter och säkerhetssystem för brand- och gasdetektion, inom marin-, olja- & gas-, transport- och byggsektorn. Företaget startade 1912 med hastighetsloggar och vi är idag ett internationellt företag som drivs framåt av innovation. Vi är 650 anställda och vi finns med 55 kontor runt om i världen.

Sedan bolaget grundades har företagets huvudsakliga mål varit det samma - att rädda liv. Vi strävar etfter att vara ett Great place to work och vi drivs framåt av våra grundvärderingar 'One global team', 'We deliver' och 'We take responsibility - I take initiative'. Vår företagskultur präglas av en varm och familjär atmosfär där individen får stå i fokus.