Systemutvecklare

Systemutvecklare

Vem är vi

Consat stödjer kunder med allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Vi har kunder inom många olika branscher t.ex. förnybar energi, life science, fordonsindustri, industriell automation och tillverkande industri.

Som anställd på Consat kommer du att arbeta med systemutveckling av nya applikationer eller framtagning av lösningar och tjänster för våra kunder. Du kommer ha ett nära samarbete med erfarna, kompetenta och härliga kollegor samtidigt som du möter krävande och intressanta kunder i dina uppdrag.

Arbetet utförs hos våra kunder i regionen eller från vårt kontor på Lindholmen beroende på vad som passar bäst.

Förmågor som är viktiga för att lyckas

Vi söker dig som tar initiativ och vill göra kunden nöjd genom att lyssna in/förstå dess behov och leverera det den behöver, inom de ramar som är överenskomna. Att utveckla innebär samverkan med andra, t.ex. projektledare, användare och andra kollegor, därför är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är bekväm med att hantera dialogen i med och motgång. Du är engagerad i din situation och vill påverka så att saker blir lite bättre.

Teknisk stack

Förutom det du redan kan är du beredd på att lära dig det du inte kan, ofta.

Du behöver besitta gedigen kunskap i form av
  • En utbildning som dataingenjör / systemvetare
  • Några års erfarenhet att utveckla och programmera
  • Du har erfarenhet av att utveckla lösningar i C# / .Net eller Java
  • Du behärskar det svenska språket, både skriftligt och muntligt
Ord från en anställd:

"Vad jag gillar med Consat är folket och gemenskapen. Fördelen är att Consat inte är ett stort konsultbolag där man försvinner i mängden, utan hos Consat blir man sedd och hörd. Man har mycket att säga till om sina uppdrag och man vet att de söker uppdrag som passar en bäst och får en må som bäst. "En person som trivs och mår bra gör ett bättre jobb", och det märks att detta är något som Consat följer."

- Anna Romell, UX Designer
Mer info
Kontaktperson Pär Forsberg
Telefon 0703417790
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 juli 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Consat startades 1986 och är idag en av Sveriges ledande, privatägda ingenjörshus. Bolagsgruppen växer ständigt av egen kraft i takt med en ökande efterfrågan av våra tjänster och produkter.

Tack vare lång erfarenhet, fantastiska medarbetare, hög kompetens och kreativitet tillhandahåller vi unika tekniska lösningar med både bredd och djup.

Consat har en särställning på marknaden när det gäller att genomföra tvärfunktionella projekt och uppdrag. Vi strävar efter att verka inom framtidens tekniker balanserat med en stor kundbas för att nå stabilitet över tid.

Vi är organiserade inom dotterbolagen Consat Engineering AB som genomför projekt och tillhandahåller tjänster inom produkt och produktionsutveckling samt system och mjukvaruutveckling, Consat Telematics AB som utvecklar och tillhandahåller ITS system för kollektivtrafik, Consat Data AB som arbetar med nätverks- och systemunderhåll och Consat Sustainable Energy Systems AB som genomför energieffektiviseringsprojekt inom kommersiella fastigheter, Consat Innovation Partner som hjälper våra befintliga och nya kunder med nya typer av samarbeten och inte minst med nya typer av produkterbjudanden och innovationer.

Vi arbetar långsiktigt och i en nära relation med våra kunder, antingen på plats hos dem eller på något av våra kontor. Fokus i vårt arbete ligger alltid på kundnyttan.